Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 93 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Elimde PS3 Slim var. İçinde HEN ve bir sürü oyun yüklü şu an. Benim diski arkadaşımın PS3 Slim'ine klonlasam çalışır mı?
Elimde PS3 Slim var. İçinde HEN ve bir sürü oyun yüklü şu an. Benim diski arkadaşımın PS3 Slim'ine klonlasam çalışır mı?
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #2 nasıl klonlanıyo
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 93 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 Curre dedi: Nasıl klonlanıyor. Genişletmek için tıkla... Mesela benim diski başka PS3'e taksam çalışır mı onu demek istedim.
Curre dedi: Nasıl klonlanıyor. Genişletmek için tıkla... Mesela benim diski başka PS3'e taksam çalışır mı onu demek istedim.
ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 1 Mart 2023 #4 Rog Bazooka dedi: Elimde PS3 Slim var. İçinde hen ve bir sürü oyun yüklü şu an. Benim diski arkadaşımın PS3 Slim'ine klonlasam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çipli değilse arkadaşınızın makinesi muhtemelen hayır.
Rog Bazooka dedi: Elimde PS3 Slim var. İçinde hen ve bir sürü oyun yüklü şu an. Benim diski arkadaşımın PS3 Slim'ine klonlasam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çipli değilse arkadaşınızın makinesi muhtemelen hayır.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 1 Mart 2023 #5 Rog Bazooka dedi: Mesela benim diski başka PS3'e taksam çalışır mı onu demek istedim. Genişletmek için tıkla... Öyle çalışmaz ama 2 PlayStation'u birbirlerine tamamen kopyalamak mevcut. Bu işlem PlayStation'lar üzerinden yapılıyor. "Ayarlar", ''Sistem Ayarları", "Veri Aktarma Yardımcı Programı"na gir ve orada belirtilen işlemleri yapman yeterli. ahennal dedi: Çipli değilse arkadaşınızın makinesi muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak işlemleri artık çip ile yapılmıyor.
Rog Bazooka dedi: Mesela benim diski başka PS3'e taksam çalışır mı onu demek istedim. Genişletmek için tıkla... Öyle çalışmaz ama 2 PlayStation'u birbirlerine tamamen kopyalamak mevcut. Bu işlem PlayStation'lar üzerinden yapılıyor. "Ayarlar", ''Sistem Ayarları", "Veri Aktarma Yardımcı Programı"na gir ve orada belirtilen işlemleri yapman yeterli. ahennal dedi: Çipli değilse arkadaşınızın makinesi muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak işlemleri artık çip ile yapılmıyor.