PS3xploit sitesi görüntülenmiyor hatası

565966

Decapat
Makaleler
1
4.90 HFW kurdum 4.90 hen kurmak için PS3xploit sitesine girecektim fakat PS3 tarayıcısından bu siteye girmeye çalıştığımda sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum. Hen kuramazsam multiMAN çalışmayacak bunun çözümü nedir?

@NOSFLOW

Aynı sorunu ben de yaşadım en iyisi bir PS kafeye götürüp yaptırmak bir sürü de oyun atıyorlar. Ben bu sene içinde gidip 200 lira vermiştim GTA 5 PES 2021 falan attılar en iyisi öyle.

Aynı sorunu ben de yaşadım en iyisi bir PS kafeye götürüp yaptırmak bir sürü de oyun atıyorlar. Ben bu sene içinde gidip 200 lira vermiştim GTA 5 PES 2021 falan attılar en iyisi öyle.
hocam içinde 40 tane yüklü oyunum var sadece multiman içinde kalan oyunlar için hen lazım 4.90 hfw kurdum da 4.90 hen kurmam lazım onu da yapamıyorum çünkü xploit sitesine giremiyorum ps3 tarayıcısından...

Aynısını ben de yapıp hen kuramadığım için yazdım umarım sen çözümünü bulursun king başarılar.

site değişmişti me fln yazınca giriyor olmasın lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…