PS4 12.02 GoldHen Jailbreak çıktı!

Makaleler
11
Daha fazla  
Evet yanlış okumadınız artık PS4 12.02 ve altı surumler BD-JB exploit'i sayesinde GoldHen ile kırılabiliyor. NOT: Lapse yanlızca 9.00 - 12.02 arasını desteklemektedir. Surumunuz daha duşük ise flash bellek yardımı ile 12.02 surumune guncelleme yapıp bu yontem ile sistemi kırabılırsınız.

Detay:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin için kolay bir rehber bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada 12.50 için de GoldHen çok yakında gelebilir. Beklemede kalın!

Kaynak: GitHub

Son düzenleme:
ben yanlışlikla 12.00 güncellemistim. şuan yapsam crackli oyunlar tekrar açılır hale gelir mi

Evet 12.00 sürüm kırılıyor. Kırdıktan sonra tekrar oynayabilirsiniz.
hocam şimdi bir göz attım da bu işlem için cd falan mı gerekiyor? sistemi sıfırlamadan,yani en azından oyunlar silinmeden bunu USB ile halledemez miyim?

Bunun USB ile yapılabilir olanı çıkar mı, çıkarsa tahmini ne zaman çıkar

Usb ile yapılıyor su an. Arkadaşın paylaştığı en kolay yöntem. Yani tak sök yapmıyorsun blu ray disc versiyonda.
tak sök derken, Türkçe bir rehber var mı USB olanı için,veya siz yardım edebilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…