Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #11 Pro aldığınızda illaki 4K kullanmak zorunda değilsiniz. İleriye dönük olması için 2. El Pro alabilirsiniz.
Pro aldığınızda illaki 4K kullanmak zorunda değilsiniz. İleriye dönük olması için 2. El Pro alabilirsiniz.
veliahtali Hectopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 43 3 Haziran 2019 #12 Alitasbasi67 dedi: Xbox daha güçlü değil mi? Grafik açısından Xbox daha iyi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Xbox one x yazmadım ben. Xbox one ilk konsolu yazdım.
Alitasbasi67 dedi: Xbox daha güçlü değil mi? Grafik açısından Xbox daha iyi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Xbox one x yazmadım ben. Xbox one ilk konsolu yazdım.
sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 4 Haziran 2019 #13 Berrkay dedi: Pro aldığınızda illaki 4K kullanmak zorunda değilsiniz. İleriye dönük olması için 2. El Pro alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkinci ele karışmak istemiyorum. Zaten babamı ikna edemem
Berrkay dedi: Pro aldığınızda illaki 4K kullanmak zorunda değilsiniz. İleriye dönük olması için 2. El Pro alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkinci ele karışmak istemiyorum. Zaten babamı ikna edemem
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #14 sansisalvokafiyesi dedi: İkinci ele karışmak istemiyorum. Zaten babamı ikna edemem Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur Slim alacaksın, o zaman da en uygun Bundle'ı seçersin.
sansisalvokafiyesi dedi: İkinci ele karışmak istemiyorum. Zaten babamı ikna edemem Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur Slim alacaksın, o zaman da en uygun Bundle'ı seçersin.
sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 4 Haziran 2019 #15 Peki XBOX One S Nasıl MediaMarkt'ta 1699 Lira Batllefield 5 + 3 Aylık Live Üyeliği veya 1699 Lira Pubg + 3 Aylık Live Üyeliği
Peki XBOX One S Nasıl MediaMarkt'ta 1699 Lira Batllefield 5 + 3 Aylık Live Üyeliği veya 1699 Lira Pubg + 3 Aylık Live Üyeliği
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #16 sansisalvokafiyesi dedi: Peki XBOX One S Nasıl Genişletmek için tıkla... Game Pass sistemi olması avantaj, Spider-Man, God of War gibi oyunlarının olmaması dezavantaj. Hangisi ilginizi çekiyorsa onu tercih edin.
sansisalvokafiyesi dedi: Peki XBOX One S Nasıl Genişletmek için tıkla... Game Pass sistemi olması avantaj, Spider-Man, God of War gibi oyunlarının olmaması dezavantaj. Hangisi ilginizi çekiyorsa onu tercih edin.
sansisalvokafiyesi Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 375 4 Haziran 2019 #17 God of War gibi oyunları çok severim ama fiyat düşündürücü PS4 1 kol oyunsuz 2500 TL İndirimli XBOX One S 1699
God of War gibi oyunları çok severim ama fiyat düşündürücü PS4 1 kol oyunsuz 2500 TL İndirimli XBOX One S 1699
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2019 #18 sansisalvokafiyesi dedi: God of War gibi oyunları çok severim ama fiyat düşündürücü PS4 1 kol oyunsuz 2500 TL İndirimli XBOX One S 1699 Genişletmek için tıkla... Eğer bütçe açısından bir sıkıntınız yoksa sıfır iyidir, ilk başta da o yüzden önermiştim ikinci el alın diye.
sansisalvokafiyesi dedi: God of War gibi oyunları çok severim ama fiyat düşündürücü PS4 1 kol oyunsuz 2500 TL İndirimli XBOX One S 1699 Genişletmek için tıkla... Eğer bütçe açısından bir sıkıntınız yoksa sıfır iyidir, ilk başta da o yüzden önermiştim ikinci el alın diye.