PS4 2018'in sonunda alınır mı?

eren.tokdemr

Hectopat
Yer
İzmir/ Özkanlar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır PC toplama peşindeyim ama artan dolar kuru yüzünden hayal oldu diyebilirim. Bu yüzden gözümü konsollara diktim. Ama bildiğiniz üzere PS4 çıkalı epey oldu, kimileri PS5'i bekliyor. PS4 bu zamanlarda alınır mı, alınırsa hangisi alınır? (oyun sıkıntım yok bir süre arkadaşımın PSN hesabıyla idare edeceğim)
Bir de fiyatlar konusunda PS4 Pro 3000 TL barajını geçti ve 2. elleri 2200 TL civarında. Kısaca gönlüm PS4 Pro almaktan yana, fikriniz nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5'in 8.000TL gibi komik rakamlarda çıkacağını beklediğim için PS4 al geç derim. Oyun desteği daha 5-6 sene devam eder.

Düşünüyorsan ps4 pro çift kol ve 4k mu7000 43' samsung tv'yi 6000 tl ye satabilirim sana.Yanında 2019 ekim ayına kadar uzatılmış psn hesabımıda veririm.İçinde 15 kadar oyun var.(God of War,Horizon Zero Dawn,Battlefield 1,Call of Duty WW2,Ufc 3,Star wars Battlefront 2,Dirt 3,Uncharted 4,Fifa 2018,God of War 3)

Ps4'ü ağustosta aldım.Tv'yi eylülde aldım faturalı mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı