1)Öncelikle yanlış yazmışsınız cuh-1206a ve cuh-1216a şeklinde isimleri .İkisi de son çıkan sıkıntısız mat kasalar 1206 olan ntsc,1216 olan pal demek oluyor.Ben Kadıköy kahraman konsol dan aldım ithalatçı garantili ve ntsc zaten en son çıkan mat kasa bir sıkıntı çıkmıyor çıkdığında da zaten iade ya da yeni ürün veriyorlar (daha önce xbox 360 almıştım makine jtag li olduğu için biraz çizikti onda bile anında değiştirdiler) zaten bunun gibi yerler sana bakanlık onaylı garanti belgesi de veriyor.
2)Beyaz renk tavsiye etmem bence mat siyah daha ağır duruyor bir de daha önce beyaz psp vardı bence çok çabuk kirleniyor.
3)Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.
4)Dediğim gibi en son çıkan mat kasalar bunlar,yani çok az ısınıp çok çok az ses çıkartırlar ve %8 daha tasarrufludurlar. Ama yinede istersen dik durması için pervaneli ayaklar var onlardan da alabilirsin.
5)İthalatçı garantili aldım çünkü 350 tl fazladan sırf sony Türkiye garantili diye vermem zaten en son çıkan kasa ha bir sıkıntı olduğunda da zaten değişim ve ya para iadesi yapıyorlar.