Playstation 4'ün 5.05 versiyonunda bulunan bir açık sayesinde internet tarayıcısını kullanarak sistemi exploit edebiliyorduk. Peki bu durum 5.55 versiyonu kullanan sistemler için de mümkün olabilir mi? Yani cihaza herhangi bir güncelleme yapmayıp 5.55 versiyonu için exploit beklemek mantıklı mıdır?
Dostum, bekleyeceksin. Yapacak birseyin yok. Internet baglantini kapatip bekleyeceksin. Kim bilir, haftaya 5.55 Kernek Exploit bulunur . Yada 5.56 Beta surumunde exploit bulunur. Yada Sony oyle bir guncelleme yayinlar ki hicbir zaman kernel exploit bulunamaz .
Dostum ben şöyle bir video gördüm birkaç gün önce bu yöntem doğru mudur? Eksiği var mıdır yani izleyerek işlemi yapabilir miyim vaktini almaz ise bakabilir misin?
Dostum ben şöyle bir video gördüm birkaç gün önce bu yöntem doğru mudur? Eksiği var mıdır yani izleyerek işlemi yapabilir miyim vaktini almaz ise bakabilir misin?
Dostum tekrardan merhaba, aşağıda gördüğün gibi bir video yayınlanmış ve kişi videoda ps4'ün jailbreak durumu ile ilgili açıklamalar yapmış. Sanırsam yayınlamak için 6.00 güncellemesini beklediklerini söylüyor, durum hakkında yorum yapabilir misin?