PS4 8 TB harici disk önerisi

Oyun boyutlarından haberiniz yok sanırım. Cihazın kendi alanı asla yetmiyor bana. 4 TB yeterli olacaktır. Kendim de bu şekilde kullanıyorum.

Bütçeniz nedir? 8TB biraz abartı oldu.

Hocam düşük GB'li birkaç oyun oynuyorsanız yeter fakat yüksek GB'li oyunlar indirmek istiyorsanız asla. NBA 2K23 bile 200 GB. 3-4 oyunda alan doluyor.
Cold war rdr2 spiderman fifa var. bide küçük kardeşime sackboy filan yüklü ve yetiyo bana ilerde 1 2 tb ssd alrıım belki.

Hocam düşük GB'li birkaç oyun oynuyorsanız yeter fakat yüksek GB'li oyunlar indirmek istiyorsanız asla. NBA 2K23 bile 200 GB. 3-4 oyunda alan doluyor.

Hocam oynadığınız oyun zaten niçin dursun ki PS'de? Silin oynayacağınızı yükleyin. Bir tek ben böyle düşünmüyorumdur herhalde.

Hocam oynadığınız oyun zaten niçin dursun ki PS'de? Silin oynayacağınızı yükleyin. Bir tek ben böyle düşünmüyorumdur herhalde.
Bitirmediğiniz oyunları neden silip yenisini yükleyelim hocam? Mesela ben çerezlik oyunlarda bulunduruyorum Fortnite gibi (50 GB), yetmiyor. Kaldı ki biz konsolu 2 kişi kullanıyoruz. Nasıl yetsin?

Alcaksanız da konsol kırık olsun bence başka türlü o 8TB'lik hard disk gereksiz abartı olur 2TB bile yeter PS4 için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…