Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 4 Şubat 2022 #21 393060 dedi: Oha ne ara kirildi oyun ne zaman cikti zaten. Ama linki kaldırın korsan paylaşım cezası alabilirsiniz. Ayrıca indirme linkleri olduğuna göre kırıldı demek ki. Genişletmek için tıkla... 2 gün önce kırıldı. Ben bayağı oynadım, PS4 kırmadan önce almıştım ortak olarak şimdi kırınca oyunu oynuyorum. hadwiger dedi: Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak. Dying Light 2 de kırılmış sanırım, doğru mu bu? Daha yeni çıktı oyun. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam kırıldı. 9.03 istemeyen her oyun ve güncellemeyi oynayabilirsin.
393060 dedi: Oha ne ara kirildi oyun ne zaman cikti zaten. Ama linki kaldırın korsan paylaşım cezası alabilirsiniz. Ayrıca indirme linkleri olduğuna göre kırıldı demek ki. Genişletmek için tıkla... 2 gün önce kırıldı. Ben bayağı oynadım, PS4 kırmadan önce almıştım ortak olarak şimdi kırınca oyunu oynuyorum. hadwiger dedi: Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak. Dying Light 2 de kırılmış sanırım, doğru mu bu? Daha yeni çıktı oyun. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam kırıldı. 9.03 istemeyen her oyun ve güncellemeyi oynayabilirsin.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #22 Arkadaşımdan ikinci el PS4 Pro almayı düşünüyorum, benim için iyi oldu. PS Plus'a büyük ihtimal para veremem zaten. @Dean.308 bir sorum olacak. Örneğin BF1 aldık, multiplayer oynayabilmemiz için PS Plus mı almamız gerekli?
Arkadaşımdan ikinci el PS4 Pro almayı düşünüyorum, benim için iyi oldu. PS Plus'a büyük ihtimal para veremem zaten. @Dean.308 bir sorum olacak. Örneğin BF1 aldık, multiplayer oynayabilmemiz için PS Plus mı almamız gerekli?
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 4 Şubat 2022 #23 401146 dedi: Arkadaşımdan ikinci el PS4 Pro almayı düşünüyorum, benim için iyi oldu. PS Plus'a büyük ihtimal para veremem zaten. @Dean.308 bir sorum olacak. Örneğin BF1 aldık, multiplayer oynayabilmemiz için PS Plus mı almamız gerekli? Genişletmek için tıkla... Evet.
401146 dedi: Arkadaşımdan ikinci el PS4 Pro almayı düşünüyorum, benim için iyi oldu. PS Plus'a büyük ihtimal para veremem zaten. @Dean.308 bir sorum olacak. Örneğin BF1 aldık, multiplayer oynayabilmemiz için PS Plus mı almamız gerekli? Genişletmek için tıkla... Evet.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 4 Şubat 2022 #24 Elimde PS4 pro var, kırmak mantıklı mı? Oyunlar pahalı olduğu için kullanmıyorum.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #25 9.05 sürümüne ne zaman çıkacak acaba?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #26 Serhat Öndeş dedi: Elimde PS4 pro var, kırmak mantıklı mı? Oyunlar pahalı olduğu için kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sürüm 9.03 değilse tabi ki mantıklı. 9.00 ve altı sürüme sahipseniz hiç durmayın. Hamzz dedi: 9.05 sürümüne ne zaman çıkacak acaba? Genişletmek için tıkla... 9.50 Sürümü yaza doğru çıkacak diyorlar. Çıktıktan sonra kırılır anca 9.03.
Serhat Öndeş dedi: Elimde PS4 pro var, kırmak mantıklı mı? Oyunlar pahalı olduğu için kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sürüm 9.03 değilse tabi ki mantıklı. 9.00 ve altı sürüme sahipseniz hiç durmayın. Hamzz dedi: 9.05 sürümüne ne zaman çıkacak acaba? Genişletmek için tıkla... 9.50 Sürümü yaza doğru çıkacak diyorlar. Çıktıktan sonra kırılır anca 9.03.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 4 Şubat 2022 #27 Aylmfuha dedi: Eğer sürüm 9.05 değilse tabi ki mantıklı. 9.00 ve altı sürüme sahipseniz hiç durmayın. 9.50 Sürümü yaza doğru çıkacak diyorlar. Çıktıktan sonra kırılır anca 9.05. Genişletmek için tıkla... Evde boş boş yatıyor oyun almadığım için açmıyorum bir kontrol edim inşallah güncel değildir. Kontrol ettiğim de 9.03 gözüküyor.
Aylmfuha dedi: Eğer sürüm 9.05 değilse tabi ki mantıklı. 9.00 ve altı sürüme sahipseniz hiç durmayın. 9.50 Sürümü yaza doğru çıkacak diyorlar. Çıktıktan sonra kırılır anca 9.05. Genişletmek için tıkla... Evde boş boş yatıyor oyun almadığım için açmıyorum bir kontrol edim inşallah güncel değildir. Kontrol ettiğim de 9.03 gözüküyor.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #28 Serhat Öndeş dedi: Kontrol ettiğim de 9.03 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 9.03'ün kırılmasını beklemeniz lazım o zaman. Şu an bir şey yapamazsınız maalesef.
Serhat Öndeş dedi: Kontrol ettiğim de 9.03 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 9.03'ün kırılmasını beklemeniz lazım o zaman. Şu an bir şey yapamazsınız maalesef.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 4 Şubat 2022 #29 hadwiger dedi: 9.03'ün kırılmasını beklemeniz lazım o zaman. Şu an bir şey yapamazsınız maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki kırmak gerçekten mantıklı mı?
hadwiger dedi: 9.03'ün kırılmasını beklemeniz lazım o zaman. Şu an bir şey yapamazsınız maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki kırmak gerçekten mantıklı mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #30 Serhat Öndeş dedi: Anladım, peki kırmak gerçekten mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamayan biri için gayet mantıklı. Oyun fiyatları gerçekten akıl alır seviyede değil şu an.
Serhat Öndeş dedi: Anladım, peki kırmak gerçekten mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamayan biri için gayet mantıklı. Oyun fiyatları gerçekten akıl alır seviyede değil şu an.