PS4 9.03/9.04 Jailbreak yaklaştı

gurkanbabaxx3

Centipat
Daha fazla  
Zaten bu konuyu takip eden çoğu arkadaşımızın bildiği üzere daha dün PS4 9.03 Jailbreak için kernel exploiti bulundu. Webkit exploit zaten vardı ki çıktığı gibi hackeroneda leaklediler açığı, yani bu konuda benim bildiğime göre 9.03/9.04ün kırılabilmesi için tek kalan şey, kameleon/alazif gibi bu PS4 Jailbreak işleriyle uğraşan insanların kernel/webkit açıklarını kullanıp hostu hazırlaması ve insanlara açması.

biliyorum kötü haber getirmek istemem ama specter (9.00 kıran kişi)
kernel exploit 9.03 çalışmadığı ancak 9.00da çalıştığı söyliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum kötü haber getirmek istemem ama specter (9.00 kıran kişi)
Kernel exploit 9.03 çalışmadığı ancak 9.00'da çalıştığı söylüyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır kanka farklı bir açığı 9.03 için M00nbsd buldu daha dün sabah 6'da falan.
Dediğin farklı.

Hocam hiç gerek yok kırdırmaya PS4 daha miladı dolmamış cihaz ayrıca yeni PSN sistemi ile gelecek 700+ oyunun kalite durumuna göre kırdırmanın bir PS4 sahibi olarak gözümde hiçbir değeri kalmadı önceden olsa haklısınız ama yıllık 450 TL gibi bir ücrete 700 civarı oyun Online erişim hizmeti bence çok iyi ayrıca oyunların arasında Spider-Man miles morales, Death Stranding, MK11 vs gibi kaliteli yapımlarda var kırdırmadan önce haziran ayını bekleyip yeni sisteme bakmalarını tavsiye ederim kırdırmak isteyenlerin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı