H Hemra Yoctopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #1 Selamunaleykum. Yanlislikla 9.60 surum indirdim. Tahminen ne zaman kırılır?
Ahjet Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 22 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Bende aynı sorunu yaşıyorum hocam 1-2 ay sonra kırılır
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 18 Temmuz 2022 #3 Hemra dedi: Selamunaleykum. Yanlislikla 9.60 surum indirdim. Tahminen ne zaman kırılır? Genişletmek için tıkla... Hocam sürüm indirebiliyor muyuz? Benimkide 9.60 9.00 yapamazmıyız.
Hemra dedi: Selamunaleykum. Yanlislikla 9.60 surum indirdim. Tahminen ne zaman kırılır? Genişletmek için tıkla... Hocam sürüm indirebiliyor muyuz? Benimkide 9.60 9.00 yapamazmıyız.
İrfan Çakır Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 SyLaS61 dedi: Hocam sürüm indirebiliyor muyuz? Benimkide 9.60 9.00 yapamazmıyız. Genişletmek için tıkla... Hocam bulursan söylermisin banada sürüm düşürmeyi Kırılınca söyler misiniz? Son düzenleme: 15 Ağustos 2022
SyLaS61 dedi: Hocam sürüm indirebiliyor muyuz? Benimkide 9.60 9.00 yapamazmıyız. Genişletmek için tıkla... Hocam bulursan söylermisin banada sürüm düşürmeyi Kırılınca söyler misiniz?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 İşe yararmı bilmem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşe yararmı bilmem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İrfan Çakır Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #6 NOSFLOW dedi: İşe yararmı bilmem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam para istiyor bu 15 dolar gibi bir şey.
NOSFLOW dedi: İşe yararmı bilmem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam para istiyor bu 15 dolar gibi bir şey.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #7 İrfan Çakır dedi: Hocam para istiyor bu 15 dolar gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Ona bakmamıştım
İrfan Çakır dedi: Hocam para istiyor bu 15 dolar gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Ona bakmamıştım