RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 İlk aldığım zaman yanlışlıkla 9.60 indirdim ne zaman kırılır sizce?
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.391 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 RUWO dedi: İlk aldığım zaman yanlışlıkla 9.60 indirdim ne zaman kırılır sizce? Genişletmek için tıkla... Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok.
RUWO dedi: İlk aldığım zaman yanlışlıkla 9.60 indirdim ne zaman kırılır sizce? Genişletmek için tıkla... Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 RUWO dedi: İlk aldığım zaman yanlışlıkla 9.60 indirdim ne zaman kırılır sizce? Genişletmek için tıkla... 1 1,5 senesi var. BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Jailbreak korsan değildir, haktır. Kaçak oyun indirmek korsandır.
RUWO dedi: İlk aldığım zaman yanlışlıkla 9.60 indirdim ne zaman kırılır sizce? Genişletmek için tıkla... 1 1,5 senesi var. BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Jailbreak korsan değildir, haktır. Kaçak oyun indirmek korsandır.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.664 Çözümler 6 6 Eylül 2022 #5 BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile korsanın aynı şey olmadığını öğren önce hemen korsan yasak diye Jailbreak yasak değil forumda.
BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile korsanın aynı şey olmadığını öğren önce hemen korsan yasak diye Jailbreak yasak değil forumda.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Eylül 2022 #6 BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Eğer araştırsaydın Recep Baltaş'ın PS3 kırma konuları olduğunu görürdün.
BurakPalabiyikkk dedi: Korsanla ilgili konu açılması yasak. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Eğer araştırsaydın Recep Baltaş'ın PS3 kırma konuları olduğunu görürdün.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #7 Radeon RX 5500M dedi: 1 1,5 senesi var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için. Anlaşılan daha bekleyeceğiz sürüm düşürme olasılıksızsa tabii ki.
Radeon RX 5500M dedi: 1 1,5 senesi var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için. Anlaşılan daha bekleyeceğiz sürüm düşürme olasılıksızsa tabii ki.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.391 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #8 SkyLord06TR dedi: Jailbreak ile korsanın aynı şey olmadığını öğren önce hemen korsan yasak diye Jailbreak yasak değil forumda. Genişletmek için tıkla... Ben konsol kırmanın sadece korsan oyun oynamak için olduğunu sanıyordum. Teşekkürler bilgi için. R6n dedi: Eğer araştırsaydın Recep Baltaş'ın PS3 kırma konuları olduğunu görürdün. Genişletmek için tıkla... Çok eski bir kullanıcı değilim ve benim bildiğim konsol kırdırmanın sadece korsan oyun oynamak için olduğunu sandığım için böyle yazdım. Özür dilerim yanlış bilgi için.
SkyLord06TR dedi: Jailbreak ile korsanın aynı şey olmadığını öğren önce hemen korsan yasak diye Jailbreak yasak değil forumda. Genişletmek için tıkla... Ben konsol kırmanın sadece korsan oyun oynamak için olduğunu sanıyordum. Teşekkürler bilgi için. R6n dedi: Eğer araştırsaydın Recep Baltaş'ın PS3 kırma konuları olduğunu görürdün. Genişletmek için tıkla... Çok eski bir kullanıcı değilim ve benim bildiğim konsol kırdırmanın sadece korsan oyun oynamak için olduğunu sandığım için böyle yazdım. Özür dilerim yanlış bilgi için.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #9 RUWO dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için. Anlaşılan daha bekleyeceğiz sürüm düşürme olasılıksızsa tabii ki. Genişletmek için tıkla... Maalesef, ben de PS2 emülatörü kurmak için bekliyorum. Daha 9.03 yeni kırıldı.
RUWO dedi: Teşekkür ederim yanıtınız için. Anlaşılan daha bekleyeceğiz sürüm düşürme olasılıksızsa tabii ki. Genişletmek için tıkla... Maalesef, ben de PS2 emülatörü kurmak için bekliyorum. Daha 9.03 yeni kırıldı.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Eylül 2022 #10 Muhtemelen PS5 kırılana kadar son sürümler kırılmayacak.