S Semodi Femtopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Kollarla hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Resmen PS4 çöp oldu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Ocak 2024 #2 Semodi dedi: Kollarla hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Resmen PS4 çöp oldu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kabloyla bağlan güvenli moddan çıkış yap. Artı 0 Eksi
Semodi dedi: Kollarla hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Resmen PS4 çöp oldu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kabloyla bağlan güvenli moddan çıkış yap.
KS KS S Semodi Femtopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 Dushh dedi: Kabloyla bağlan güvenli moddan çıkış yap. Genişletmek için tıkla... kablo bağlamamın hiç bir etkisi olmuyor yani sadece klavye ile bağlanıyorum ondada hata veriyor Artı 0 Eksi
Dushh dedi: Kabloyla bağlan güvenli moddan çıkış yap. Genişletmek için tıkla... kablo bağlamamın hiç bir etkisi olmuyor yani sadece klavye ile bağlanıyorum ondada hata veriyor
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Ocak 2024 #4 Semodi dedi: Kablo bağlamamın hiçbir etkisi olmuyor yani sadece klavye ile bağlanıyorum onda da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor hocam güvenli modda sadece DualSense kablolu bağlantıyla çalışıyor niye klavye ile bağlanıyosunuz? Artı 0 Eksi
Semodi dedi: Kablo bağlamamın hiçbir etkisi olmuyor yani sadece klavye ile bağlanıyorum onda da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuyor hocam güvenli modda sadece DualSense kablolu bağlantıyla çalışıyor niye klavye ile bağlanıyosunuz?
KS KS S Semodi Femtopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 Dushh dedi: Nasıl olmuyor hocam güvenli modda sadece DualSense kablolu bağlantıyla çalışıyor niye klavye ile bağlanıyosunuz? Genişletmek için tıkla... kusura bakma ben anlatamadım dualsens yok gibi davranıyor hiç bir şekilde algılamıyor ister kablo olsun ister bluetooth olsun Artı 0 Eksi
Dushh dedi: Nasıl olmuyor hocam güvenli modda sadece DualSense kablolu bağlantıyla çalışıyor niye klavye ile bağlanıyosunuz? Genişletmek için tıkla... kusura bakma ben anlatamadım dualsens yok gibi davranıyor hiç bir şekilde algılamıyor ister kablo olsun ister bluetooth olsun