Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #1 Dostlar elimde fat kasa PS4 var. Açma tuşu çalışmıyor ve kayıtlı konsol da yok. Tamire yollamaktan başka çarem var mı?
Dostlar elimde fat kasa PS4 var. Açma tuşu çalışmıyor ve kayıtlı konsol da yok. Tamire yollamaktan başka çarem var mı?
yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 19 Haziran 2022 #2 Yok maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 19 Haziran 2022 #3 Elektronik alet açıp kapatma konusunda tecrübe varsa kendin yaparsın o tuş ayrı olarak satılıyordur kesin. Tuş mekanizması çalışıyorsa tabii. Artı 0 Eksi
Elektronik alet açıp kapatma konusunda tecrübe varsa kendin yaparsın o tuş ayrı olarak satılıyordur kesin. Tuş mekanizması çalışıyorsa tabii.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 19 Haziran 2022 #4 Kumandada PS tusuna basarsan PlayStation acilir. Artı 0 Eksi
KS KS Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #5 Açtım ama tuş yerinde basılacak bir tuşu göremedim. İkinci el almıştım, benden önceki ne yaptı bilmiyorum oxyullah dedi: Kumandada PS tusuna basarsan PlayStation acilir. Genişletmek için tıkla... Konsolu başka cihazda oynadığım için kayıtlı değil Artı 0 Eksi
Açtım ama tuş yerinde basılacak bir tuşu göremedim. İkinci el almıştım, benden önceki ne yaptı bilmiyorum oxyullah dedi: Kumandada PS tusuna basarsan PlayStation acilir. Genişletmek için tıkla... Konsolu başka cihazda oynadığım için kayıtlı değil
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 19 Haziran 2022 #6 Xeaph dedi: Açtım ama tuş yerinde basılacak bir tuşu göremedim. İkinci el almıştım, benden önceki ne yaptı bilmiyorum Konsolu başka cihazda oynadığım için kayıtlı değil Genişletmek için tıkla... Kumandayi kabloyla baglayin. Artı 0 Eksi
Xeaph dedi: Açtım ama tuş yerinde basılacak bir tuşu göremedim. İkinci el almıştım, benden önceki ne yaptı bilmiyorum Konsolu başka cihazda oynadığım için kayıtlı değil Genişletmek için tıkla... Kumandayi kabloyla baglayin.
KS KS Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #7 oxyullah dedi: Kumandayi kabloyla baglayin. Genişletmek için tıkla... Konsolu arkadaki delikten sıfırladım kabloyla bağladım denedim olmadı Artı 0 Eksi
oxyullah dedi: Kumandayi kabloyla baglayin. Genişletmek için tıkla... Konsolu arkadaki delikten sıfırladım kabloyla bağladım denedim olmadı
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 19 Haziran 2022 #8 Xeaph dedi: Konsolu arkadaki delikten sıfırladım kabloyla bağladım denedim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum hocam maalesef. Artı 0 Eksi
Xeaph dedi: Konsolu arkadaki delikten sıfırladım kabloyla bağladım denedim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum hocam maalesef.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 19 Haziran 2022 #9 CD takmayı deneyin açması gerekiyor PS'yi. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #10 393060 dedi: CD takmayı deneyin açması gerekiyor PS'yi. Genişletmek için tıkla... Usta çok çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü cd takınca açıldı cihaz. Allah razı olsun ya içime su serptin kral. Artı 0 Eksi
393060 dedi: CD takmayı deneyin açması gerekiyor PS'yi. Genişletmek için tıkla... Usta çok çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü cd takınca açıldı cihaz. Allah razı olsun ya içime su serptin kral.