Çözüldü PS4 alınır mı yoksa PS5'in çıkmasını mı beklemeliyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Punisher cat

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PS4 alacağım da bir arkadaşa da sordum, PS5 çıksın PS4 fiyatları düşer o zaman alırsın dedi. Sizce alınır mı yoksa beklemeli miyim?

Çözüm
Tam 2 sene önce PS4 Pro 1TB 7116B'yi 2999TL'ye almıştım, Sony Eurasia garantili. Şu anda 5000 lira civarında. PS4 Pro kesinlikle tavsiye ederim hele 4k televizyonunuz veya eşdeğer monitörünüz varsa ama şu an değil. Aynı teknoloji, aynı alet, 3000 lira fark ile. PS5 de çok farklı bir muhabbet olarak geliyor, bence bomba gibi, tabii bütçesi yeterli olana. Ama PC toplayın yorumlarına katılmıyorum, ikisi de çok farklı platformlar.
Bence artık alınmaz PC toplayın daha iyi.

PC var GTA, CS:GO gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum. PC toplamak için bir sebebim yok.
PS5 alacak bütçeniz varsa kesinlikle PC toplayın. Asıl sorunuza gelecek olursak PS5 çok pahalı çıkacak, alınmaya değmez. PS4 Pro alınır. Alırsanız PS4 Pro'da aşağısını almayın.

PS5 alacağım demedim zaten PS4 alacağım ama ne zaman almalıyım bunu sordum.

Bence para biriktirip PS5 alın. Çok rahat edersiniz. Zaten Spider-Man 2, God of War, HZD 2 gibi süper oyunlar gelecek. Ama siz illa PS4 alacağım diyorsanız bence biraz bekleyin fiyatlar biraz düşsün. Şu anki PS4 fiyatları uçmuş vaziyette. Bence sırf The Last of Us 2 için bile alınır.

PC var GTA, CS:GO gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum. PC toplamak için bir sebebim yok.

PS5 alacağım demedim zaten PS4 alacağım ama ne zaman almalıyım bunu sordum.
O zaman düzgün başlık yazmayı öğren. PS5 çıktıktan sonra PS4 alınır mı desen daha anlaşılır olacak.

Tam 2 sene önce PS4 Pro 1TB 7116B'yi 2999TL'ye almıştım, Sony Eurasia garantili. Şu anda 5000 lira civarında. PS4 Pro kesinlikle tavsiye ederim hele 4k televizyonunuz veya eşdeğer monitörünüz varsa ama şu an değil. Aynı teknoloji, aynı alet, 3000 lira fark ile. PS5 de çok farklı bir muhabbet olarak geliyor, bence bomba gibi, tabii bütçesi yeterli olana. Ama PC toplayın yorumlarına katılmıyorum, ikisi de çok farklı platformlar.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı