PS4 alınır mı?

gausscs

Kilopat
PS4 alınır mı? 2.el 6K civarına buldum? Bilgisayarım var ara sıra bunda da takılırım pes atarız gibisinden alacağım. Veya Xbox Series S önermiş herkes çok bir fark var mıdır?

Hem PS4 hem de Xbox One S kullanmış biri olarak Series S konsoluna geçtim ve SSD konusundan devasa farklar var. Eski nesil konsollar yavaş kalıyor. Ayrıca PS4'ün de görüntü kalitesi de tatmin edici değil. Bana kalırsa Series S almanız daha mantıklı.

Ne oynayacağına bağlı bende PS4 vardı satıp yurt dışından PS5 aldım benim için tek fark hızı oldu çok hızlı çalışıyor PS5 ama onu da SSD ile çözersin tabii ki ince kol farklı falan onları yazmıyorum benim için gereksiz şeyler bence halen alınır PS4 şu gerçeği bilmek lazım bugün olmasa yarın birkaç sene içinde GTA 6 gibi oyunları PS4 çıkarırlar mı onu bilemem ama şu anda bütün oyunları oynarsın Last of Us gibi bir başyapıtı dahil.

Olay sadece SSD ve çözünürlük değil, PS4'ün 60fps 800p oynattığı oyunları Series S 120fps 1080p oynatır.

En büyük fark oyunlar Series S'le. Eğer hikayeli oyunları seviyorsanız PS özel oyunları sebebiyle PS tercih edin. PS Plus Deluxe ile de yıllık uygun bir fiyata oynayabilirsiniz birçok oyunu. Eğer pes vs. oynayacaksan Series S her türlü daha iyi pes FIFA gibi oyunlarda daha uzun süre oynama desteği sunacak PS4'e iki yıl sonra gelmez FIFA da pes de. Ama Series S'e uzun süre gelmeye devam eder. Series S'in. SSD'si çok daha iyi çok daha hızlı bir SSD PS4'e göre. Konsolun en büyük dezavantajı çok az yerinin olması aynı anda bir sürü oyun indirmezseniz dolmaz. Yani özel oyunları oynamayacaksanız Series S alın geçin oynayacaksanız ilk önce PS4 alıp bir sene civarı kullanıp sonra satıp Series S geçmek daha mantıklı olur.

Hayır. Alınmaz. Yıllarca ileride teknolojisi ve çok daha uzun süre destek alacak Series S alınabilecekken PS4 alınmaz. Aldırmayın.

Bana kalırsa Series S alın ileride daha az sorun çıkar.

Hayır. Alınmaz. Yıllarca ileride teknolojisi ve çok daha uzun süre destek alacak Series S alınabilecekken PS4 alınmaz. Aldırmayın.

Ne oyanacağına bağlı dedim adam eğer PS yapım oyunları seviyorsa napacak Series S'i mesela yani tabii ki FIFA pes oynıcaksa alsın ben kolunu dahi sevmiyorum Xbox'un o yüzden PS4 alınır bana göre bende 5 de 4 olmasaydı ben bir gram düşünmem alırdım PS4 niye çünkü Sony'nin birçok baş yapıt oyunları var bunu da unutmamak lazım ayrıca mesela PS Plus da avantajları bayağı iyi şu an fiyat olarak sanırım Xbox aylık fiyatından uyguna geliyor her an zam gelebilir tabii.

PS4 alınır mı? 2.el 6K civarına buldum? Bilgisayarım var ara sıra bunda da takılırım pes atarız gibisinden alacağım. Veya Xbox Series S önermiş herkes çok bir fark var mıdır?

Pes FIFA oynayacağım diyorsan Series S al. Hem daha yeni hem güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…