krowazx11 Hectopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #1 Merhaba iyi akşamlar. Ps4 almayı düşünüyorum. Fakat fazla bilgiye sahip değilim. Ps4 neye dikkat edilmeli? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2016
Merhaba iyi akşamlar. Ps4 almayı düşünüyorum. Fakat fazla bilgiye sahip değilim. Ps4 neye dikkat edilmeli? Yardımlarınızı bekliyorum.
Kireclirezistans Megapat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 462 17 Haziran 2016 #2 Kutunun Üzerinde Ps4 yazmasına dikkat edeceksin. Sencede artık yetmedi mi bu konular? Zaten konu acmak yerine 1sn ayırıp konu aratsan zaten her şey defalarca konuşuldu tartışıldı anlatıldı.
Kutunun Üzerinde Ps4 yazmasına dikkat edeceksin. Sencede artık yetmedi mi bu konular? Zaten konu acmak yerine 1sn ayırıp konu aratsan zaten her şey defalarca konuşuldu tartışıldı anlatıldı.
Black_Ang3l Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2016 #3 Karpuz mu alıyorsun mübarek kutuyu seçeceksin gidip ödemeni yapıp evime götüreceksin bağlıyacak sın TV'ye çatır çatır oynaacaksın.
Karpuz mu alıyorsun mübarek kutuyu seçeceksin gidip ödemeni yapıp evime götüreceksin bağlıyacak sın TV'ye çatır çatır oynaacaksın.