PS4 alıyorum, önerilerinizi nelerdir?

Deniz Büktel

Hectopat
Daha fazla  
Beyler 2.500 TL ye sistem toplıyım diyodum ama bütçe el vermedi büyüdüde büyüdü 3k ya kadar çıktı. Herneyse bende Hepsiburadadan siparişi vericem 1.143,22 TL hazır indirimdende yararlanıp ama oyunlar çıkmaya başlarmı özellikle UFC istiyorum PS4 için ve kapıda ödeme yapıcam uğraşmıcam kartla falan güvenilir olur demi bi kerede babam Nike Goratex sipariş etmişti ama içinden çakma çıkmıştı ondan bira şüpheliyiz internetten aılışverişe Hepsiburada güvenilirdir diye tahmin deiyorum, sizin önerileriniz neler sizce almalımıyım PS4?

Hepsiburada güvenilir değil ve NTSC gönderiyor.Benim arkadaşlarım ve bu sitedeki bazı arkadaşlar Goldda internete özel ps4+2kol 1500tl aldılar.Tek sorun garantisi golda ait.Ben de vatandan sadece ps4 1500tl aldım.Ama sony eurasia garantili ve pc mi ps4 mü sorusu sana kalmış.Oynadığın oyunları bir listeye yaz ve çogu pc de ise pc yi seç eğer çoğu ps4 ise ps4 seç ama ortak oyunu fazla ise kesinlikle ps4 seç ben çok memnunum. Bu arada 2500tl canavar gibi pc toplanır konu açarsan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Eğer sadece oyun için kullanmak istiyorsanız ps4 alabilirsiniz. Lakin hem oyum hem'de günlük kullanım istiyorsanız bir bilgisayar toplayın derim. :)

Arkadaşlar şimdi biraz cahilce lonuşabilirim ama PS4 oyunlarıda baya bi pahalı acaba onlar kırılmışmıdır? C.racklisini bulabilirmiyim? Veya ps3 alıp Eylül,Ekime doğru sistem mi toplıyım?

Takas ve 2. el gibi yöntemlerle de oyun edinebilirsin hatta spotçulardan da alabilirsin bence oyun pahalı diye hemen silme aklından mesela battlefield 4 şuan spotçularda 120 tl pek pahalı değil bence

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı