Merhaba Technopatlar biliyorsunuz ki dünyada en çok kullanılan konsollardan biri PS4. Playstation 4 alabilme şansım var ama sizce çok mu geç kaldım? Yakın zamanda bir haber okudum onda PS4.5 çıkacağı söyleniyordu sizce çıkar mı? Çıkmasını beklemeli miyim? PS4 3.yılına girdi çoktan. Şimdi alırsam ps4 oyun desteği ne zamana kadar devam eder sizce?
Bence geç değil bu çıkacak olan bir ara konsol yani PS4'e yine yeni oyun çıkacak bu sizi endişelendirmesin, yeni çıkacak olan konsol daha güçlü bir işlemciye ve güce sahip olacak.
Geç değil. PS 4.5 veya Neo artık ismi her ne olursa, sadece daha yüksek fps verecek ve 4K özelliği olacak diyorlar yani PS4'e hala oyun çıkmaya devam edecek zaten desteği keserlerse tepki alırlar daha 3 sene oldu.
Sony kesinlikle Ps4'e oyun gelecegini bu konuda cok titiz davranacaklarini duyurmustu ama bence bu saatten sonra bu yil sonlari gibi cikacak yeni PS NEO surumunu bellemeniz performans acisindan cok daha iyi olacaktir. Performans farki varsa tabi ki fiyat farkida olacaktir. O da sizin bileceginiz is.
Not: Bunlar şahsi görüşümdür. Sadece forumlardan ve incelemelerden yola çıkılarak fikrimi ortaya koydum. Yanlış olma ihtimali tabi ki bulunmaktadır.