adilefeniksarli Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #21 Salvatorio dedi: Hocam PS4 alayım mı şuan peki? Kırmak istiyorum çünkü zaten tek kol alacağım arkadaşlarım bana gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Bence ikinci el alın.Artık yavaş yavaş PS4 ün devri bitiyor.Çok da para harcamayın bence .Yani en düşüğüne bile 9000 tl vermek kötü bir tercih olur
Salvatorio dedi: Hocam PS4 alayım mı şuan peki? Kırmak istiyorum çünkü zaten tek kol alacağım arkadaşlarım bana gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... Bence ikinci el alın.Artık yavaş yavaş PS4 ün devri bitiyor.Çok da para harcamayın bence .Yani en düşüğüne bile 9000 tl vermek kötü bir tercih olur
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #22 wenomechainsama dedi: Oyunlara paranız varsa alınır ama oyunlarla birlikte çok pahalıya geliyor yıl 2023 oldu 10 sene geçti PS4 çıkali PC toplamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el toplamaya çalıştım, sadece ekran kartını 2. el seçtim hatta, daha işlemciyi seçmeden 6.800 oldu fiyat. Yani o kadarda iyi bir pc toplamadım Orta segmentte. adilefeniksarli dedi: Bence ikinci el alın.Artık yavaş yavaş PS4 ün devri bitiyor.Çok da para harcamayın bence .Yani en düşüğüne bile 9000 tl vermek kötü bir tercih olur Genişletmek için tıkla... evet ikinci el alıcam hocam, dediğim gibi fifada falan sorun çıkmaz değil mi?
wenomechainsama dedi: Oyunlara paranız varsa alınır ama oyunlarla birlikte çok pahalıya geliyor yıl 2023 oldu 10 sene geçti PS4 çıkali PC toplamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el toplamaya çalıştım, sadece ekran kartını 2. el seçtim hatta, daha işlemciyi seçmeden 6.800 oldu fiyat. Yani o kadarda iyi bir pc toplamadım Orta segmentte. adilefeniksarli dedi: Bence ikinci el alın.Artık yavaş yavaş PS4 ün devri bitiyor.Çok da para harcamayın bence .Yani en düşüğüne bile 9000 tl vermek kötü bir tercih olur Genişletmek için tıkla... evet ikinci el alıcam hocam, dediğim gibi fifada falan sorun çıkmaz değil mi?
adilefeniksarli Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #23 Salvatorio dedi: Hocam evet hikayeli oyunlarda oynayacağım ama fifada oynamak istiyorum. Fifada sıkıntı çıkarır mı kariyer modunda falan? Genişletmek için tıkla... Asla çıkmaz hocam.Kendim bizzat fifa 22 de kariyer kastım ve hiç perhonmans düşüşü görmedim
Salvatorio dedi: Hocam evet hikayeli oyunlarda oynayacağım ama fifada oynamak istiyorum. Fifada sıkıntı çıkarır mı kariyer modunda falan? Genişletmek için tıkla... Asla çıkmaz hocam.Kendim bizzat fifa 22 de kariyer kastım ve hiç perhonmans düşüşü görmedim
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #24 adilefeniksarli dedi: Asla çıkmaz hocam.Kendim bizzat fifa 22 de kariyer kastım ve hiç perhonmans düşüşü görmedim Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.
adilefeniksarli dedi: Asla çıkmaz hocam.Kendim bizzat fifa 22 de kariyer kastım ve hiç perhonmans düşüşü görmedim Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.