PS4 almak mantıklı mı?

Asrın_Tek

Hectopat
Şu an PS4 silam veya Pro alacağım ve muhtemelen 2 hafta içinde alacağım.
PS5 zaten resmi olarak duyuruldu ama bazıları PS4'den ucuz olacak diyor fakat yeni gelen bilgilere göre aşırı pahalı olacakmış.

Zaten aşırı pahalıysa almam o ayrı bir şey de bu dönemde PS4 almak ne kadar mantıklı ?

Dip not: 2. el alacağım (muhtemelen)
Ayrıca oyunları tek tek almak yerine az kullanılmış ve oyunlu almak daha mantıklı

Bu arada savaş aksiyon oyunlar severim daha çok zaten Battlefield 1, battlefront 2, pes ve FIFA, Minecraft (kardeşim için) kesin olacak. Ve muhtemelen GTA 5 tarzı oyunlarda olur ve birkaç oyun daha.

Bir de PS4 mü yoksa son model laptop mu?
Ben şahsen PS4'den yanayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplama PC.

PS4 özel özel oyunlari oynamak istemiyorsanız Xbox One S falan alabilirsiniz. PS5 pahalı çıkar muhtemelen.

Asla yeni nesil eskisinden ucuz olmaz.
Dolar kuru ve vergilerle imkansız.
PS5 çıkınca belki ps4 ucuzlar.

Ben masaüstü bilgisayar alırdım şu durumda ama sen çok geziyorsundur evde durmuyorsundur laptop alırsın ps4 alırsan da yanında taşımazsın herhalde sürekli.

4000-5000 lira civarında bir kasa toplamak seçenekler arasında varsa kesinlikle onu tercih ederim
Onun dışında PS4 alınabilir.

PS4 al. PS5 çıkar çıkmaz PS4 yok olacak diye bir şey yok. PS4'e 2-3 yıl daha oyun çıkar.

O malum klişe lafı söylemek istemiyorum ama o paraya bilgisayar toplayıp her işini oradan halledebilirsin. Eğer paran yeterse güzel 144Hz bir monitör, 2.el fiyat-performans işini görecek bir bilgisayar ve PS4 Pro alabilirsin. İstediğin zaman bilgisayara geçer internette takılırsın istediğin zaman PS4 açıp oyuna geçersin.

NOT
Ben bilgisayar al dedim ama laptopu üniversite için VS. istiyorsan mesajımı dikkate alma.

Son düzenleme:

5-6K arası masaüstü alınabiliyorsa masaüstü, ben geziyorum, okula gidiyorum diyorsanız aynı fiyat aralığında laptop, ben gezmem, 5-6K para da veremem diyorsanız PS4 alınabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…