C Cagin555 Hectopat Katılım 19 Ekim 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #1 Ps4 almak istiyorum. Para açısından bir sıkıntım yok ama almama izin vermiyorlar. Notlarım yüksek ama gözlük taktığım için izin vermiyorlar. Not: Yaş 15. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2015
Ps4 almak istiyorum. Para açısından bir sıkıntım yok ama almama izin vermiyorlar. Notlarım yüksek ama gözlük taktığım için izin vermiyorlar. Not: Yaş 15.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 19 Ekim 2015 #2 Onlara az bakacağını söyle. Bilgisayara bakmaktansa televizyona bakmak daha iyi.
Mustafa26 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2015 #3 PC gibi yakından bakmadığın için gözlere çok faydası var aslında. Bende bir PS4 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Ancak PS+ biraz problem çıkarabiliyor.
PC gibi yakından bakmadığın için gözlere çok faydası var aslında. Bende bir PS4 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Ancak PS+ biraz problem çıkarabiliyor.
muglalı48 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2015 #4 Hiç durma durduğunu kabahat hemen aldır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Ekim 2015 #5 muglalı48 dedi: Hiç durma durduğunu kabahat hemen aldır. Genişletmek için tıkla... Konuyu bi okusak başlığa bakıp mesaj yazmadan önce.
muglalı48 dedi: Hiç durma durduğunu kabahat hemen aldır. Genişletmek için tıkla... Konuyu bi okusak başlığa bakıp mesaj yazmadan önce.
KranosChara Kilopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 566 Makaleler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2015 #6 Cagin555 dedi: Ps4 almak istiyorum. Para açısından bir sıkıntım yok ama almama izin vermiyorlar. Notlarım yüksek ama gözlük taktığım için izin vermiyorlar. Not: Yaş 15. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var babam PC başında çok durduğum için kızıyor bana. Yaşım 16 para sıkıntısı yok ama ikna edemediğim için alamıyorum şuan. İkna yöntemi bulursan bana da söyle.
Cagin555 dedi: Ps4 almak istiyorum. Para açısından bir sıkıntım yok ama almama izin vermiyorlar. Notlarım yüksek ama gözlük taktığım için izin vermiyorlar. Not: Yaş 15. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var babam PC başında çok durduğum için kızıyor bana. Yaşım 16 para sıkıntısı yok ama ikna edemediğim için alamıyorum şuan. İkna yöntemi bulursan bana da söyle.