PS4 Almalı Mıyım ?

Şuan mevcut sistemim imzada yazıyor.
Sizce bilgisayarıma torrent oyun indirmek ve kasmadan high ayarda, full hd oynamak var iken PS4 almam mantıklı olur mu ? Zira oyunları çok pahalı ve şuan elimde bir Playstation 3 320GB Slim mevcut.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar bütçeniz varsa elinizde kini de satıp GTX770'li bir sistem bile alabilirsiniz. Zaten elinizde bir konsol var. Bence masaüstü sisteme geçip ultranın tadına bakın. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun alabilecek paranız varsa belki PS4 de alabilirsiniz. Ama konsol oyunları çok pahalı.

Ben size iyi bir PC toplamanızı tavsiye ederim.

Mevcut olan sisteminizle dahi çok iyi performanslar alabilirsiniz. Ancak böyle bir imkanım olsa PC'yi satardım. PS4 parasını da ekler çok çok iyi bir sistem alırdım.

- - - Güncellendi - - -

Emek hırsızlarına iyi bir darbe oldu. Ama yasayı uygulaması var. Polislerde işini doğru yapabilirse sorun olmaz.

Özel hayata müdahale olmasa aslında bir sıkıntı yok.

Şuan mevcut sistemim imzada yazıyor.
Sizce bilgisayarıma torrent oyun indirmek ve kasmadan high ayarda, full hd oynamak var iken PS4 almam mantıklı olur mu ? Zira oyunları çok pahalı ve şuan elimde bir Playstation 3 320GB Slim mevcut.
Şimdiden teşekkürler.

PS3 devri yavaştan bitiyor desek yeridir. Sony, Ex. oyunlar için desteği kesti gibi, artık tüm odak nokta PS4 olacak. 3. pati oyunlar ise 2 sene daha destek verecekmiş ki zaten 720p bile zor gören bir konsol için ne kadar önemli bu orası da ayrı konu. PS4 oyunları zaten birçoğu 1080p çıktı ve çıkacak da. Hatta, önümüzde ki birkaç Ex. oyunda 1080p yanında 4XMSAA bile olacak. Yani PS4 de pek görüntü kalite derdiniz olmaz. Burada iş, sizin bütçenize kalıyor yani PS4 oyun fiyatları karşılayabilecek misiniz? Cevabınız evet ise neden olmasın zira elinizde hali hazırda PC var. Dilerseniz PS4 de tadına bakın. Yok ben oyunlarda Ultra akayım, PS4 oyunlarını alamam derseniz de yeni sistem toplayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı