WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 2 Mayıs 2020 #1 PS4 Slim'im 2 kez aniden kapandı. İlkinde elektrikler kesilmişti, bugünde bekleme modunda PS4 fişini çektiler. Bi sıkıntı çıkar mı, koruma var mı PS4'lerde anı kesinti için? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
PS4 Slim'im 2 kez aniden kapandı. İlkinde elektrikler kesilmişti, bugünde bekleme modunda PS4 fişini çektiler. Bi sıkıntı çıkar mı, koruma var mı PS4'lerde anı kesinti için?
B bytllhh Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 21 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat mühendisi 2 Mayıs 2020 #2 Bende 8-10 kez dediğiniz şekilde kapanma oldu ama bir sorun olmadı cihazda.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Mayıs 2020 #3 WizardTR dedi: PS4 Slim'im 2 kez aniden kapandı. İlkinde elektrikler kesilmişti, bugünde bekleme modunda PS4 fişini çektiler. Bi sıkıntı çıkar mı, koruma var mı PS4'lerde anı kesinti için? Genişletmek için tıkla... Statik elektriklenme olabilir ama PS 4'lerde nasıl çalışıyor o mantık bilmiyorum PC'lerde fişi çekip güç tuşuna 10-15 sn basılı tutunca oluyordu.
WizardTR dedi: PS4 Slim'im 2 kez aniden kapandı. İlkinde elektrikler kesilmişti, bugünde bekleme modunda PS4 fişini çektiler. Bi sıkıntı çıkar mı, koruma var mı PS4'lerde anı kesinti için? Genişletmek için tıkla... Statik elektriklenme olabilir ama PS 4'lerde nasıl çalışıyor o mantık bilmiyorum PC'lerde fişi çekip güç tuşuna 10-15 sn basılı tutunca oluyordu.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.431 Makaleler 9 Çözümler 12 2 Mayıs 2020 #4 Bu şans meselesi biraz, düşük bir ihtimal de olsa zarar gelebilir. Konsol sorunsuz çalışıyorsa, şimdilik bir şey olmamış.
Bu şans meselesi biraz, düşük bir ihtimal de olsa zarar gelebilir. Konsol sorunsuz çalışıyorsa, şimdilik bir şey olmamış.
H hamitguzel22 Centipat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #5 Benim cihazımda ps4 pro sabah elektrik gitti ps4 kapandı sonra uyarı verdi tamam ama sonra oyun indiriyodum dinlenme modundaydı sonra kendi kendine kapandı ps4 düzgun kapatılmadı uyarısı verdi elektrikte gitmemişti sıkıntısı nedir acaba
Benim cihazımda ps4 pro sabah elektrik gitti ps4 kapandı sonra uyarı verdi tamam ama sonra oyun indiriyodum dinlenme modundaydı sonra kendi kendine kapandı ps4 düzgun kapatılmadı uyarısı verdi elektrikte gitmemişti sıkıntısı nedir acaba