Nurixxl Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 83 28 Aralık 2019 #1 PS4'de tek basıma sıkıldım, bu sebepten ötürü Apex'te benimle birlikte oyun oynayacak varsa PS4 isimim: Comanodanuri. 120 levelim, Gold rank 3'üm. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2019
PS4'de tek basıma sıkıldım, bu sebepten ötürü Apex'te benimle birlikte oyun oynayacak varsa PS4 isimim: Comanodanuri. 120 levelim, Gold rank 3'üm.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Aralık 2019 #2 Ping problemi ve tek kişi olunca boş kişiler gelip kaybettiğim için silmiştim eğer tekrar yüklersem girebiliriz. En son maksimum seviyeye ulaştım ve Lifeline oynuyorum.
Ping problemi ve tek kişi olunca boş kişiler gelip kaybettiğim için silmiştim eğer tekrar yüklersem girebiliriz. En son maksimum seviyeye ulaştım ve Lifeline oynuyorum.
Nurixxl Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 83 29 Aralık 2019 #3 Sylveon dedi: Ping problemi ve tek kişi olunca boş kişiler gelip kaybettiğim için silmiştim eğer tekrar yüklersem girebiliriz. En son maksimum seviyeye ulaştım ve Lifeline oynuyorum. Genişletmek için tıkla... TamM maks seviye siniri kalti artik naks seviye 500 oldu brnde bloodhound ile oynuyorum yukleyebilirsin ping problemi icinde cozum kolay modeminps4 de kabloluyla bagla ve telefonun wifisini kapat ping gidiyor Sylveon dedi: Ping problemi ve tek kişi olunca boş kişiler gelip kaybettiğim için silmiştim eğer tekrar yüklersem girebiliriz. En son maksimum seviyeye ulaştım ve Lifeline oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Senin ismin ne ps4 de arkadas yolliyim sana
Sylveon dedi: Ping problemi ve tek kişi olunca boş kişiler gelip kaybettiğim için silmiştim eğer tekrar yüklersem girebiliriz. En son maksimum seviyeye ulaştım ve Lifeline oynuyorum. Genişletmek için tıkla... TamM maks seviye siniri kalti artik naks seviye 500 oldu brnde bloodhound ile oynuyorum yukleyebilirsin ping problemi icinde cozum kolay modeminps4 de kabloluyla bagla ve telefonun wifisini kapat ping gidiyor Sylveon dedi: Ping problemi ve tek kişi olunca boş kişiler gelip kaybettiğim için silmiştim eğer tekrar yüklersem girebiliriz. En son maksimum seviyeye ulaştım ve Lifeline oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Senin ismin ne ps4 de arkadas yolliyim sana
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 29 Aralık 2019 #4 Ping problemi giderme konusunda zaten kabloluya yakında geçmeye düşünüyorum. WiFi kapalı olduğu zaman evet azalıyor ama geç saatler oluyor. Konuyu takibe aldım zaten ve PSN ismim TR_Suprise_Kill.
Ping problemi giderme konusunda zaten kabloluya yakında geçmeye düşünüyorum. WiFi kapalı olduğu zaman evet azalıyor ama geç saatler oluyor. Konuyu takibe aldım zaten ve PSN ismim TR_Suprise_Kill.
emreyilmazing Kilopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2020 #5 @Nurixxl hala oynuyor musun? Ben de tek oynamaktan sıkıldım. Birlikte atabiliriz.
Nurixxl Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 83 18 Mayıs 2020 #6 emreyilmazing dedi: @Nurixxl hala oynuyor musun? Ben de tek oynamaktan sıkıldım. Birlikte atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Evet oynuyorum adim ComanodaNuri
emreyilmazing dedi: @Nurixxl hala oynuyor musun? Ben de tek oynamaktan sıkıldım. Birlikte atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Evet oynuyorum adim ComanodaNuri
emreyilmazing Kilopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #7 Oyunu güncellemedim hala ama az kaldı. En kısa zamanda istek atarım @Nurixxl