Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 1 Nisan 2021 #21 sakinolum dedi: PS Plus yok bende. Genişletmek için tıkla... Battlefield yanında alabilirsiniz bence, PS Plus bu ay attığım oyunları verecekmiş. Days Gone için değer gibi, kötü bir oyun değil. Days Gone (PS4 ve PS5) Zombie Army 4: Dead War (PS4 ve PS5) Oddworld: Soulstorm (PS5)
sakinolum dedi: PS Plus yok bende. Genişletmek için tıkla... Battlefield yanında alabilirsiniz bence, PS Plus bu ay attığım oyunları verecekmiş. Days Gone için değer gibi, kötü bir oyun değil. Days Gone (PS4 ve PS5) Zombie Army 4: Dead War (PS4 ve PS5) Oddworld: Soulstorm (PS5)
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #22 Ardaaa11 dedi: Battlefield yanında alabilirsiniz bence, PS Plus bu ay attığım oyunları verecekmiş. Days Gone için değer gibi, kötü bir oyun değil. Days Gone (PS4 ve PS5) Zombie army 4: Dead war (PS4 ve PS5) Oddworld: Soulstorm (PS5) Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim o yüzden düşünmüyorum ama 15 günlük deneme sürümünü kullansam Days Gone için para alır mı? 15 gün bittikten sonra.
Ardaaa11 dedi: Battlefield yanında alabilirsiniz bence, PS Plus bu ay attığım oyunları verecekmiş. Days Gone için değer gibi, kötü bir oyun değil. Days Gone (PS4 ve PS5) Zombie army 4: Dead war (PS4 ve PS5) Oddworld: Soulstorm (PS5) Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim o yüzden düşünmüyorum ama 15 günlük deneme sürümünü kullansam Days Gone için para alır mı? 15 gün bittikten sonra.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 1 Nisan 2021 #23 sakinolum dedi: Öğrenciyim o yüzden düşünmüyorum ama 15 günlük deneme sürümünü kullansam Days Gone için para alır mı? 15 gün bittikten sonra. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilmiyorum o konuyu maalesef.
sakinolum dedi: Öğrenciyim o yüzden düşünmüyorum ama 15 günlük deneme sürümünü kullansam Days Gone için para alır mı? 15 gün bittikten sonra. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilmiyorum o konuyu maalesef.