B Buluntu Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 PlayStation 4'ten Battlefield 2042 oynarken takımımdakiler ile nasıl konuşurum? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
PlayStation 4'ten Battlefield 2042 oynarken takımımdakiler ile nasıl konuşurum? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Haziran 2023 #2 Oyun içinde kullanabilmeniz için konsolda aktif etmeniz gerekiyor diye biliyorum. PS tuşuna basılı tutunca sol tarafta menü açılır. Oradan kontrolcü veya ses seçeneği olması lazım oradan mikrofunun ayarları yapılıyor olması lazım. Artı 0 Eksi
Oyun içinde kullanabilmeniz için konsolda aktif etmeniz gerekiyor diye biliyorum. PS tuşuna basılı tutunca sol tarafta menü açılır. Oradan kontrolcü veya ses seçeneği olması lazım oradan mikrofunun ayarları yapılıyor olması lazım.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 6 26 Haziran 2023 #3 Buluntu dedi: PlayStation 4'ten Battlefield 2042 oynarken takımımdakiler ile nasıl konuşurum? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kulaklık takınca otomatik olarak mikrofon aktif oluyor PS oyunlarında Battlefield'da denemedim. Artı 0 Eksi
Buluntu dedi: PlayStation 4'ten Battlefield 2042 oynarken takımımdakiler ile nasıl konuşurum? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kulaklık takınca otomatik olarak mikrofon aktif oluyor PS oyunlarında Battlefield'da denemedim.