PS4 Battlefield 4 Premium Edition

Mbs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,
PS4'te Ocak indirimlerinde bir sürü oyun var bunlardan bir tanesi konuda da belirttiğim gibi Battlefield 4 Premium Edition.
Batllefied 4 PE sadece DLC mi? Singleplayer'ı var mı?PE farkı nedir?
Oynu almayı düşünüyorum 80 tlye düşmüş.
Oyun Normal versiyonu ile aynı boyuta sahip.
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Raydric o zaman ps4'e Battlefield 4 PE alamamda sıkıntı olmaz yani değil mi?
Yani ben öyle anladım.
Bende hiç bf4 yok ps4'te.

Herkese merhaba;

2 saat evvel indirim dahilinde Battlefield 4 Premium Edition aldım PSN'den. Daha sonra indireceğim için indirmeyi iptal ettim.

Fakat oyun inmiyor arkadaşlar, kütüphaneme giriyorum eklentilerde Premium 1.1MB onu çekip kurulum bekliyor diyor. Ana oyun indir değilde ''SATIN AL'' olarak gözüküyor, şöyle bir şeyler aradım google da ama çok kişi yaşıyor bu sorun region falan diyorlar ama benim alet hem PAL hem de UK hesap olması lazım ne japonya ile ne US ile alakam sıfır, başka hiç bir indirmem de böyle bir şey olmadı. Her neyse China rising'i eklentisi ile alakalı bişey demişler di onu gördüm sırf bu eklenti paketini çekebiliyordu ''İNDİR'' gözüküyor du indirdi kurdu, kurulum bekliyor diyor.. sırf bu eklenti dışında hiç bir paketi ya da bf4 kapsamında ki hiç bir şeyi indiremiyorum ve satın al olarak gözüküyor tıklayınca da, ''ÜZGÜNÜZ ŞU ANDA BU ÜRÜN SATIN ALINAMAZ'' uyarısı veriyor.. Gece gece çıldırdım. 80 lira çöpe mi gitti ne oluyoruz anlamadım.

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı