SirSakurai Megapat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 462 13 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar squad gözükmüyor. Arkadaşım squad kuruyor ama gözükmüyor. Bunun çözümü nedir? Arkadaşlar lütfen yardım edin.
Arkadaşlar squad gözükmüyor. Arkadaşım squad kuruyor ama gözükmüyor. Bunun çözümü nedir? Arkadaşlar lütfen yardım edin.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 13 Eylül 2015 #2 Takımdaki başka squadlar gözüküyor mu yoksa hiçbiri mi gözükmüyor? Oynadığınız mod nedir?
SirSakurai Megapat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 462 16 Eylül 2015 #3 Yok ilk girişteki squad gözükmüyor arkadaşım kuruyor ama gözükmüyor. Arkadaşlar lütfen bilen birisi varsa yardım etsin.
Yok ilk girişteki squad gözükmüyor arkadaşım kuruyor ama gözükmüyor. Arkadaşlar lütfen bilen birisi varsa yardım etsin.
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 17 Eylül 2015 #4 PS4 ile PC menüsü arasında fark var mı bilemiyorum ama ben şöyle anlatayım olayı. Multiplayer>Squad Join dediği zaman hiçbir squad gözükmüyor ama kurduğu squada biz girebiliyoruz.
PS4 ile PC menüsü arasında fark var mı bilemiyorum ama ben şöyle anlatayım olayı. Multiplayer>Squad Join dediği zaman hiçbir squad gözükmüyor ama kurduğu squada biz girebiliyoruz.