PS4 Battlefield 5 kasma sorunu

Grande17

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 32 kişilik maplerde sorun yok fakat 64 kişilik maplarda kasmalar başlıyor.
PS4 500 GB Slim.

Acaba HDD yükseltmek sorunu giderirmi veya ayarlarda sıkıntıyı giderecek bir ayar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ısınıyor mu? Temizleyerek bu sorunun önune geçilebilir belki. Ayrıca HDD den SSD ye geçmekde işe yarayabilir. Temizlediyseniz ve sorun hala düzelmediyse SSDye geçmek mantıklı olacaktır. Ayrıca sorun yazılım güncellemesinden sonra başladıysa güncellemeyi bekleyin. Ama temizlemenizi öneririm. Özelliklede cihaz 2. yılını devirdiyse. Bende de CUH-1216B fat kasa var. Yılda bir temizliyorum.

4 Ay oldu halali çok titiz ve temiz kullanıyorum oyunda pingten kaynakli olabilir mi acaba monitör FPS moda alınca bir nebze giderdim fakat ortalık karışınca ağır çekime giriyor gibi oluyor )

90 ping le oynuyorum sorun internet olabilir mi?

zaten oyunu güncelliye güncelliye 150 gb olmuş bu gidişle 300 gb yolu var
Bazen yazılım güncellemesi ile oyun güncellemesi uyumsuz oluyor. Ya sony ya da bf patch getirebilir. Sorun düzelmezse sony yi aramanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…