Çözüldü PS4 Bedrock ile PC Java nasıl aynı anda oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burhan61

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bende Minecraft Java var Bedrock yok, arkadaşımın PS4'ü var onda da Bedrock var. Nasıl beraber oynayabiliriz?

Çözüm
Eğer arkadaşınızın Bedrock son sürüm ise(vey sürümü kaçsa ona göre ayarlayacaksınız aynı sürüm olmalı) Aternos gibi yerlerden uygun sürümle birlikte sunucu açıp geyser eklentisi kurarak Bedrock ile Java arası oynayabilirsiniz videoları var.

Eğer arkadaşınızın Bedrock son sürüm ise(vey sürümü kaçsa ona göre ayarlayacaksınız aynı sürüm olmalı) Aternos gibi yerlerden uygun sürümle birlikte sunucu açıp geyser eklentisi kurarak Bedrock ile Java arası oynayabilirsiniz videoları var.

Veya ikinizinki de orijinal sürümse realms de girilebilir diye düşünüyorum PS4 sürümü oynamadım hiç ama.

Veya ikinizinki de orijinal sürümse realms de girilebilir diye düşünüyorum PS4 sürümü oynamadım hiç ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer arkadaşınızın Bedrock son sürüm ise(vey sürümü kaçsa ona göre ayarlayacaksınız aynı sürüm olmalı) Aternos gibi yerlerden uygun sürümle birlikte sunucu açıp geyser eklentisi kurarak Bedrock ile Java arası oynayabilirsiniz videoları var

Teşekkürler. GeyserMC eklentisini biliyorum nasıl kullanılacağını internetten bakarım, son sürüm Minecraft'da çalışıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı