PS canavarı Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol almalı mıyım yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım?
Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol almalı mıyım yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım?
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 İyi bir çakma kol alırsan bence sıkıntısı olmaz.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 5 Ağustos 2025 #3 PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2. el orijinal alabilirsiniz. 2 kez çakma kol kullandım malzeme kalitesi berbat ve ömrü Max 1 yıl.
PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2. el orijinal alabilirsiniz. 2 kez çakma kol kullandım malzeme kalitesi berbat ve ömrü Max 1 yıl.
S suyucokseviyom Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2025 #4 PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalitesine bağlı. Orijinal kolla farksız kol da var, çok kalitesiz kol da var.
PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kalitesine bağlı. Orijinal kolla farksız kol da var, çok kalitesiz kol da var.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.327 Makaleler 11 Çözümler 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #5 2.kol olarak alınır. Kaliteli replika veya 2.el orijinal kol al.
krkssemre Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 3070Tİ CPU: RYZEN 5 5600X RAM: Corsair Vengeance 16 GB A520MK V2 Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #6 PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Joyistiğin o keskinliği rezalet önermem.
PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Joyistiğin o keskinliği rezalet önermem.
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.694 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #7 PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Trendyol'dan 500 TL'ye çakma PS4 kolu almıştım şu ana kadar bir sorun çıkmadı. Sadece R1 l1 tuşlarına basınca yay sesi çıkıyordu.
PS canavarı dedi: Merhaba PS4 Pro cihazım var ve tek kolu var. Çakma kol alınır mı? Yoksa biriktirip orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Trendyol'dan 500 TL'ye çakma PS4 kolu almıştım şu ana kadar bir sorun çıkmadı. Sadece R1 l1 tuşlarına basınca yay sesi çıkıyordu.