PS4 Call of Duty Modern Warfare 2019 CD'li olarak 250 TL'ye alınır mı?

Merhaba. Letgo'da Call of Duty Modern Warfare 2019 adlı oyunu 250 TL'ye buldum. Satıcıyla anlaştık, bana oyunun videosunu attı. Çizik bile yok sorunsuz ve sapasağlam. Araştırdığım zaman en düşük fiyata satan kişi bu satıcıydı. Oyun PS Store'de 469 TL. Sıfır CD'li olarak ise 630 TL'den aşağı yok. Başka 2. el satanlar ise ortalama fiyat 450 TL arası. Ben de diyorum ki 250 TL'ye alsam geri satabilir miyim? 400 TL'ye gider mi mesela? Kâr yapmak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

400'e satacağınızı sanmıyorum, alan olursa da bildiğiniz dolandırmış olursunuz. Oyun güzel bir oyun.

Oyun PS Store'da bazen 150 TL'ye düşüyor. İlla CD'li alacak biriside 400 TL'ye o oyuna vermez.

Veren oldu ama. Kuzenim mesela 350 TL'ye aldı geçen haftalarda.

400'e satacağınızı sanmıyorum, alan olursa da bildiğiniz dolandırmış olursunuz. Oyun güzel bir oyun.

Peki kaç TL'ye satabilirim? Yani 250 TL'nın üstünde bir fiyata diyorum. 300 de olur.

Oyun PS Store'da bazen 150 TL'ye düşüyor. İlla CD'li alacak biriside 400 TL'ye o oyuna vermez.

Kısaca yatırım yerine zarar edersiniz.

Ben de kısa bir şey diyeyim hocam. Oyunu 2. el olarak 330 TL'den aşağı satan yok. Sıfırıda 630 TL. Yani illa CD'li almak isteyen adam sıfır gibi temiz bir oyuna 630 TL vermek yerine 350 TL gibi bir fiyat verebilir diye düşünüyorum şahsen.

Bu durum çok nadir olur. Nereden baksanız 3-4 senelik oyun oldu artık.

Belki bana denk gelebilir. Yani 300 TL yede satamaz mıyım? 50 TL kârada razıyım. Yüksekse gözüm yok.

Bu durum çok nadir olur. Nereden baksanız 3-4 senelik oyun oldu artık.

Hocam, son bir soru. Peki ya 250 TL'ye almak iyi mi? Yani şu zamanda 250 TL verilir mi? Enayilik yapmıyorum değil mi?

Hocam, son bir soru. Peki ya 250 TL'ye almak iyi mi? Yani şu zamanda 250 TL verilir mi? Enayilik yapmıyorum değil mi?
Şahsi düşüncem ben CD'li oyun para vermezdim ama piyasaya bakıldığında normal bir fiyat gibi.
Belki bana denk gelebilir. Yani 300 TL yede satamaz mıyım? 50 TL kârada razıyım. Yüksekse gözüm yok.
Ne kadar kar edebileceğinizi tahmin edemeyiz hocam. O anki duruma bağlı olarak değişebilir.
Satışa koyulan rakamdan çok rağbet olan rakama bakmanızı tavsiye ederim hocam. En çok hangi rakam aralığında satış yapılmışsa o rakamdan gider. Benim şahsi düşüncem 4 senelik oyuna kimse 600 TL vermez.

Anladım. Teşekkürler. Ben oyunu alıyorum o zaman 250 TL bu oyun için normal fiyat diyorsunuz yani.

Kar yapilabilir ama oyun gerçekten iyi durumdaysa bence alıp kendinde oynayabilirsin bende geçen Microsoft Store'dan indirimle aldım 150 TL'ye çok iyi oyun.

Kar yapilabilir ama oyun gerçekten iyi durumdaysa bence alıp kendinde oynayabilirsin bende geçen Microsoft Store'dan indirimle aldım 150 TL'ye çok iyi oyun.

İyi oyun olduğunu biliyorum. Araştırdım az çok. Oynayıp satmayı planlıyorum zaten. Sizce kaç TL'ye satabilirim hocam? Hiç yoksa 350 TL'ye gideri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…