MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #11 isimsizjoker dedi: Kar yapilabilir ama oyun gerçekten iyi durumdaysa bence alıp kendinde oynayabilirsin bende geçen Microsoft Store'dan indirimle aldım 150 TL'ye çok iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Peki 250 TL'ye alınır mı sizce?
isimsizjoker dedi: Kar yapilabilir ama oyun gerçekten iyi durumdaysa bence alıp kendinde oynayabilirsin bende geçen Microsoft Store'dan indirimle aldım 150 TL'ye çok iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Peki 250 TL'ye alınır mı sizce?
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #12 MuhammetBeyefendi dedi: Peki 250 TL'ye alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Net alınır, değecek bir oyun, eski hissetirmiyor. Ama kar eder misin bilemem. 2. El oyun piyasasına pek bakmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
MuhammetBeyefendi dedi: Peki 250 TL'ye alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Net alınır, değecek bir oyun, eski hissetirmiyor. Ama kar eder misin bilemem. 2. El oyun piyasasına pek bakmıyorum.
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #13 isimsizjoker dedi: Net alınır değecek bir oyun eski hissetirmiyor. Ama kar eder misin bilemem 2. el oyun piyasasına pek bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Satmasamda ucuza bulmuşken almam lazım zaten. Ne alırsam kârdır
isimsizjoker dedi: Net alınır değecek bir oyun eski hissetirmiyor. Ama kar eder misin bilemem 2. el oyun piyasasına pek bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Satmasamda ucuza bulmuşken almam lazım zaten. Ne alırsam kârdır