PS4 Call of Duty Modern Warfare alınır mı?

SamiSibemol

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar,
Oyunu almayı düşünüyorum ama birkaç soru işareti var aklımda, giderebilirseniz çok memnun olurum.
- Call of Duty Cold War çıktığı için Modern Warfare'i güncellemelerden yoksun bırakırlar mı? Bahsettiğim konu Warzone ve multiplayer için.
- Sezon gidişatı ne durumda? Daha kaç sezon gideceği belli mi?
- Multiplayeri splitscreen oynanıyor deniyor, aslı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Call of Duty Cold War çıktığı için Modern Warfare'i güncellemelerden yoksun bırakırlar mı? Bahsettiğim konu Warzone ve multiplayer için.
Warzone ve MW ayni oyun motorunu kullandigi icin mutlaka MW güncelleme alacaktir. O konuda süpheniz olmasin, zaten Activision bunu Cold War cikmadan defalarca belirtti.
Sezon gidişatı ne durumda? Daha kaç sezon gideceği belli mi?
6 ya da 7 sezon MW sezonu sürdü, simdi büyük güncelleme ile MW, WZ ve CW sezonlarini birlestirip 1'den baslattilar. Daha uzun sezonlar devam edecegini düsünüyorum.
Multiplayeri splitscreen oynanıyor deniyor, aslı var mıdır?
Ben PC oyuncusuyum öyle bir sey daha hic görmedim.

Dipnot: Nacizane önerim tüm silahlari maksimum levele getirmeniz acisindan CW almaniz. Zira WZ zaten MW bazli silahlari kullaniyor (bedava) yani WZ oynayarak MW silahlarini maksimum levele getirebilirsiniz. Lakin CW alirsaniz hem orada hem WZ'de silahlarinizi maksimum level yapabilirsiniz. Evet bence MW cok daha zevkli multiplayer anlaminda ama ileriye yönelik CW almanizi tavsiye ederim.

Aciklamalar:

• CW: Cold War
  • MW: Modern Warfare
  • WZ: Warzone
Sevgiler :)

@Neşeli Enginar Hocam ilginiz ve paylaştığınız bilginiz için teşekkür ederim. Bir sorum daha var, oyun CD'si elime birkaç gün sonra geçecek. Ben şuan Warzone indirmeye bıraktım. 85 küsür GB yükleme yapıyor, bu inen dosyalar sadece Warzone mu yoksa Modern Warfare'in güncellemeleri de mi iniyor? Modern Warfare CD'sini taktığımda ekstra güncellemeler olacak mı? Bilginiz varsa yazarsanız çok memnun olurum.

@SamiSibemol PC icin konusuyorum WZ aldiktan sonra MW'yi satin aldim, ve hicbir güncelleme olmadan sadece icerikleri aktive etti. Yani hicbir güncelleme almadi ve ekstra bir indirme yapmadi. (1 sene önce) PS'de de öyledir diye düsünüyorum. Zaten WZ ara ara MW'nin MP versiyonu 2-3 günlük bedava olarak kullanicilara aciyor. Demek ki MW ve WZ ayni diye düsünüyorum. Ama tecrübelerim sadece PC icin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı