PS4 Call of Duty WWII alınır mı?

SamiSibemol

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar,
PS4 cihazıma Call of Duty wwıı almayı düşünüyorum. En önemli sebebi splitscreen de oynayabiliyor olması zombi ve MP modlarında. Hikaye uzunluğu nedir, sunucuları ne durumdadır, alınır mı? Tavsiyeleriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Call of Duty oyunları güzeldir fakat tek bir sıkıntı var fiyatı bana koymaz diyorsan al.

WW2 çok güzel bir oyun ama konsol oynanışını bilmiyorum.

Benim çok severek oynadığım bir COD oyunu WWII hala ara ara oynuyorum. PS4’de oyuncu kitlesi hala güzel oynayan oyuncular vardı bayağı geçtiğimiz haftalarda oyuna girdiğimde. Hikaye kısmını 6-7 saatte bitirmiştim ben. COD oyunlarının çok sevdiğim özelliği Split-Screen olması. Arkadaşımla bayağı keyif alarak oynuyorduk bu şekilde iki kişi Zombi moduna pek sık girmiyordum az oynadığım için çok yorum yapamayacağım ama keyifliydi o tarafta.

İleti atanlar için çok teşekkürler. Oyunu iki gün önce satın aldım, bugün oynadım. Online kısmı gerçekten hızlı ve çok profesyonel oyunculardan da oluşuyor. Adapte olmak kolay olmadı. Kardeşim ile birlikte Splitscreen şekilde online oynadık, War modu çok zevkli fakat zor gözüküyor. Singleplayer modunda ise grafikler beni benden aldı. 179 liraya aldım, kuruşu kuruşuna değer bir oyun açıkçası. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…