Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 GambocaChef dedi: Aynı durumu yaşadığımda son seçenek olarak veri tabanını yeniden oluşturmuştum ve düzelmişti. Diskin çizik veya kırık olması dışında aklıma başka bir sonuç gelmiyor. Çünkü bazı oyunları açıyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam CD'nin Arkasında ufak bir soyuk gibi bir şey var
GambocaChef dedi: Aynı durumu yaşadığımda son seçenek olarak veri tabanını yeniden oluşturmuştum ve düzelmişti. Diskin çizik veya kırık olması dışında aklıma başka bir sonuç gelmiyor. Çünkü bazı oyunları açıyor diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam CD'nin Arkasında ufak bir soyuk gibi bir şey var
GambocaChef Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 Emrebeyyy dedi: Hocam CD'nin arkasında ufak bir soyuk gibi bir şey var. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı?
Emrebeyyy dedi: Hocam CD'nin arkasında ufak bir soyuk gibi bir şey var. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı?
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #13 GambocaChef dedi: Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam DC gelme şansınız varmı
GambocaChef dedi: Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam DC gelme şansınız varmı
GambocaChef Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #14 Emrebeyyy dedi: Hocam DC gelme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii halid_10 siz fotoğraflari atarsınız benim birkaç saatlik işim var en erken zamanda size geri dönmeye çalışacağım.
Emrebeyyy dedi: Hocam DC gelme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii halid_10 siz fotoğraflari atarsınız benim birkaç saatlik işim var en erken zamanda size geri dönmeye çalışacağım.
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #15 GambocaChef dedi: Tabii halid_10 siz fotoğraflari atarsınız benim birkaç saatlik işim var en erken zamanda size geri dönmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam istek gönderdim
GambocaChef dedi: Tabii halid_10 siz fotoğraflari atarsınız benim birkaç saatlik işim var en erken zamanda size geri dönmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam istek gönderdim