A Alili42 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 268 Bugün 16:29 #1 Merhaba, PS4 Pro'ya birçok CD taktım fakat okumuyor. Anca parmağımla CD yerine hafif vuruyorum, bazen öyle algılıyor, bazen onu da algılamıyor. Ne yapmam gerek? CD lensini mi değiştirmem lazım?
Merhaba, PS4 Pro'ya birçok CD taktım fakat okumuyor. Anca parmağımla CD yerine hafif vuruyorum, bazen öyle algılıyor, bazen onu da algılamıyor. Ne yapmam gerek? CD lensini mi değiştirmem lazım?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.707 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor Bugün 16:34 #2 CD yatağında sorun vardır CD yerine oturmuyordur. Aynısına benzer bir DVD Player'da sorun yaşadım elimle hafiften ittirince CD yerine oturuyordu.
CD yatağında sorun vardır CD yerine oturmuyordur. Aynısına benzer bir DVD Player'da sorun yaşadım elimle hafiften ittirince CD yerine oturuyordu.
A Alili42 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 268 Bugün 16:38 #3 Emperor4231 dedi: CD yatağında sorun vardır CD yerine oturmuyordur. Aynısına benzer bir DVD Player'da sorun yaşadım elimle hafiften ittirince CD yerine oturuyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece FIFA 15'i okuyor,uncharted 4,GTA 5 ve 2 oyunu falan okumadı Emperor4231 dedi: CD yatağında sorun vardır CD yerine oturmuyordur. Aynısına benzer bir DVD Player'da sorun yaşadım elimle hafiften ittirince CD yerine oturuyordu. Genişletmek için tıkla... CD yatağında sorun olsa onuda okuyamaz diye tahmin ediyorum
Emperor4231 dedi: CD yatağında sorun vardır CD yerine oturmuyordur. Aynısına benzer bir DVD Player'da sorun yaşadım elimle hafiften ittirince CD yerine oturuyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece FIFA 15'i okuyor,uncharted 4,GTA 5 ve 2 oyunu falan okumadı Emperor4231 dedi: CD yatağında sorun vardır CD yerine oturmuyordur. Aynısına benzer bir DVD Player'da sorun yaşadım elimle hafiften ittirince CD yerine oturuyordu. Genişletmek için tıkla... CD yatağında sorun olsa onuda okuyamaz diye tahmin ediyorum