Alphazit Femtopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 PS4 de CD'yi takarken CD'den takır takır sesler geliyor bazen okumuyor bunu nasıl düzeltebilirim?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 28 Temmuz 2021 #2 Buradan sorunun neden kaynaklandığını bilemeyiz. İçini açıp bakmak lazım.
Alphazit Femtopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 436077 dedi: Buradan sorunun neden kaynaklandığını bilemeyiz. İçini açıp bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten götürmüştüm bir tamirciye cd okuyucu nun bir yerinde kırık mı öyle birşey var dedi ama sorun düzelmedi
436077 dedi: Buradan sorunun neden kaynaklandığını bilemeyiz. İçini açıp bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten götürmüştüm bir tamirciye cd okuyucu nun bir yerinde kırık mı öyle birşey var dedi ama sorun düzelmedi
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 28 Temmuz 2021 #4 Alphazit dedi: Zaten götürmüştüm bir tamirciye. CD okuyucunun bir yerinde kırık mı öyle bir şey var dedi ama sorun düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Güvenilir ve iyi bir tamirciye verin. Tamir edene kadar kullanmayın bence.
Alphazit dedi: Zaten götürmüştüm bir tamirciye. CD okuyucunun bir yerinde kırık mı öyle bir şey var dedi ama sorun düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Güvenilir ve iyi bir tamirciye verin. Tamir edene kadar kullanmayın bence.
Alphazit Femtopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #5 436077 dedi: Güvenilir ve iyi bir tamirciye verin. Tamir edene kadar kullanmayın bence. Genişletmek için tıkla... Şöylede bir durum var bütün cd lerde yapmıyor bunu, bunu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın Ve sildiğim cd li oyunları tekrar yüklemek istediğimde bu sıkıntılar olmuştu
436077 dedi: Güvenilir ve iyi bir tamirciye verin. Tamir edene kadar kullanmayın bence. Genişletmek için tıkla... Şöylede bir durum var bütün cd lerde yapmıyor bunu, bunu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın Ve sildiğim cd li oyunları tekrar yüklemek istediğimde bu sıkıntılar olmuştu