xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 2 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Mortal Kombat XL CD olarak alacağım. Tüm karakterler açılacak mı yoksa paket falan mı bu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2022
Arkadaşlar merhaba. Mortal Kombat XL CD olarak alacağım. Tüm karakterler açılacak mı yoksa paket falan mı bu?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 Mortal Kombat XL= Mortal Kombat X+ tüm karakter ve kostümler.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 2 Mayıs 2022 #3 Ardablm dedi: Mortal Kombat XL= Mortal Kombat X+ tüm karakter ve kostümler. Genişletmek için tıkla... Yani sadece XL CD yi almam yeterli öyle mi?
Ardablm dedi: Mortal Kombat XL= Mortal Kombat X+ tüm karakter ve kostümler. Genişletmek için tıkla... Yani sadece XL CD yi almam yeterli öyle mi?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #4 xanax32 dedi: Yani sadece XL CD'yi almam yeterli öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet, CD'yi almanız yeterli.
xanax32 dedi: Yani sadece XL CD'yi almam yeterli öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet, CD'yi almanız yeterli.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.045 Makaleler 3 Çözümler 12 2 Mayıs 2022 #5 Ardablm dedi: Evet, CD'yi almanız yeterli. Genişletmek için tıkla... CD'lerin içerisinde bulunan keylerin son kullanım tarihi var mı?
Ardablm dedi: Evet, CD'yi almanız yeterli. Genişletmek için tıkla... CD'lerin içerisinde bulunan keylerin son kullanım tarihi var mı?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #6 yesososo dedi: CD'lerin içerisinde bulunan keylerin son kullanım tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
yesososo dedi: CD'lerin içerisinde bulunan keylerin son kullanım tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.045 Makaleler 3 Çözümler 12 2 Mayıs 2022 #7 Ardablm dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... W2K18'de DLC kodunun son kullanım tarihi geçmişti. Belki kullanılamayabilir MKX kodu. xanax32 dedi: Arkadaşlar merhaba. Mortal Kombat XL CD olarak alacağım. Tüm karakterler açılacak mı yoksa paket falan mı bu? Genişletmek için tıkla... Hocam alacağınız ürün hazır mı? Verdiğiniz fiyat nedir? Son düzenleme: 2 Mayıs 2022
Ardablm dedi: Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... W2K18'de DLC kodunun son kullanım tarihi geçmişti. Belki kullanılamayabilir MKX kodu. xanax32 dedi: Arkadaşlar merhaba. Mortal Kombat XL CD olarak alacağım. Tüm karakterler açılacak mı yoksa paket falan mı bu? Genişletmek için tıkla... Hocam alacağınız ürün hazır mı? Verdiğiniz fiyat nedir?