bais Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 PS 4'üm CD'yi kendi alamıyor. Hep elimle ben ittiriyorum. Çözümü var mıdır?
H Huseyindmar3 Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Sanırım yok bende aynısını yapıyorum. Artı 0 Eksi
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 bais dedi: PS 4'üm CD'yi kendi alamıyor. Hep elimle ben ittiriyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir sorun yok. Bilmediğiniz bir şey denediniz mi? Artı 0 Eksi
bais dedi: PS 4'üm CD'yi kendi alamıyor. Hep elimle ben ittiriyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir sorun yok. Bilmediğiniz bir şey denediniz mi?
KS KS bais Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 EnverCalis dedi: Bende öyle bir sorun yok. Bilmediğiniz bir şey denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim zaten Almanya'dan geldi. Neden böyle olduğunu anlayamadım bir türlü. Artı 0 Eksi
EnverCalis dedi: Bende öyle bir sorun yok. Bilmediğiniz bir şey denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim zaten Almanya'dan geldi. Neden böyle olduğunu anlayamadım bir türlü.
GokhanAlb Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 Kronik sorun galiba çoğu kişide oluyor. Artı 0 Eksi
Loki.s Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 38 22 Nisan 2021 #6 bais dedi: Hayır denemedim zaten Almanya'dan geldi. Neden böyle olduğunu anlayamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Gelirken herhangi bir hasar görmüş olabilir mi? Artı 0 Eksi
bais dedi: Hayır denemedim zaten Almanya'dan geldi. Neden böyle olduğunu anlayamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Gelirken herhangi bir hasar görmüş olabilir mi?
KS KS bais Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #7 Loki.s dedi: Gelirken herhangi bir hasar görmüş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama neden böyle çalıştığını anlamadım. Artı 0 Eksi
Loki.s dedi: Gelirken herhangi bir hasar görmüş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ama neden böyle çalıştığını anlamadım.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #8 bais dedi: Sanmıyorum ama neden böyle çalıştığını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır? Bana sadece geçen gün 1 kere oldu, onda da sonra hemen düzeldi. Artı 0 Eksi
bais dedi: Sanmıyorum ama neden böyle çalıştığını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır? Bana sadece geçen gün 1 kere oldu, onda da sonra hemen düzeldi.
KS KS bais Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #9 EnverCalis dedi: Ne zamandır? Bana sadece geçen gün 1 kere oldu, onda da sonra hemen düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende sürekli bu şekilde alıyor. Biraz çekiyor ama ben ittirmessem CD'yi alamıyor. Artı 0 Eksi
EnverCalis dedi: Ne zamandır? Bana sadece geçen gün 1 kere oldu, onda da sonra hemen düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende sürekli bu şekilde alıyor. Biraz çekiyor ama ben ittirmessem CD'yi alamıyor.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #10 bais dedi: Bende sürekli bu şekilde alıyor. Biraz çekiyor ama ben ittirmessem CD'yi alamıyor. Genişletmek için tıkla... Model nedir? Slim/Fat/Pro Artı 0 Eksi
bais dedi: Bende sürekli bu şekilde alıyor. Biraz çekiyor ama ben ittirmessem CD'yi alamıyor. Genişletmek için tıkla... Model nedir? Slim/Fat/Pro