PS4 Co-Op Oyunlar İçin PS Plus Gerekli mi?

Yer
Gotham
Arkadaşlar örneğin World War Z oynayacağız. İkimizde farklı PS'dan. Veya A Way Out o başka PS'de ben kendi PS'mde oynayacağım. Gerek var mı böyle bir durumda PS Plus'a? Yoksa PS Plus sadece herkese açık online için mi gerekli?

Pahalı oluyor, donanım eskiyor gibi zararları var, doğru. Ancak oyunlar daha ucuz ve satın aldıktan sonra PS PLUS gibi şeylere ücret ödenmiyor. Bir de FPS oyunlarını klavye ve fare olmadan oynayamıyorum

Çok oyunculu uzaktan bağlantı için internet gerekiyor. PS almama sebebim bu zaten. Yani hem o oyuna para vereceksiniz hem de ayrı olarak PS PLUS alıp öyle oynayabileceksiniz.
Online oyunlarda PS Plus aboneliğinin zorunlu kılınması hoş değil elbette ama PS Plus üyelerine her ay ücretsiz olarak verilen kaliteli triple-a oyunları da düşünürsek Plus için verdiğiniz para misliyle size geri dönüyor zaten. Mesela eylül ayı için verilecek oyunlar açıklandı dün. Batman Arkham Night ve Darksiders 3. Önceki aylarda ise Detroit Become Human,Sniper Elite 4 ve benzeri bir çok kaliteli AAA oyunlar verildi.

Ayrıca oyunlarda PS Plus üyelerine özel ekstra indirimler de oluyor çoğu kez.
Yani PS Plus aboneliğinin zorunlu kılınması Playstation almamak için bir bahane olarak görülmemeli şahsen.

Son düzenleme:

Çok saçma ya. BF1 alıyorsun. Multiplayer için para veriyorsun.

180 Liraya alınan bir senelik hizmet size bu oyunları sunuyor. Bence o kadar da şikayet edilecek bir durum yok.
  • Mafia III
  • Dead by Daylight
  • Destiny 2
  • God of War III Remastered
  • Friday the 13th
  • Laser League
  • Yakuza Kiwami
  • Bulletstorm: Full Clip Edition
  • Onrush
  • SOMA
  • Steep
  • Portal Knights
  • For Honor
  • Hitman: The Complete First Season
  • Call of Duty Modern Warfare Remastered
  • The Witness
  • The Surge
  • Conan Exiles
  • What Remains of Edith Finch
  • Overcooked
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Sonic Mania
  • Detroit: Become Human - Heavy Rain
  • Horizon Chase Turbo
  • WipEout Omega Collection
  • Sniper Elite 4
  • Batman Arkham Knight
  • Darksider III
Ayrıca oyun satın alırken ekstra indirimler ve Fortnite gibi oynaması ücretiz oyunlar içinde oyun içi ücretsiz içerikler sunuyor.

Çok saçma ya. BF1 alıyorsun. Multiplayer için para veriyorsun.
Üstede belirttiğim gibi sadece multiplayer erişim için düşünmemek lazım PS Plus'ı. Üstte belirttiklerim dışında Plus üyelerine 100 GB bulut depolama alanı da sunuluyor mesela.
Zaten yıllık 180 lira bir ücreti var.12 aya böldüğünde 15 lira ediyor aylık. Çok da bir şey değil verdiği kaliteli oyunların yanında.
Özellikle oyunlara para yetiştiremeyen veya çok para harcamak istemeyenler için ideal bir abonelik hizmeti PS Plus.
İndirim dönemlerinde satın almayı düşündüğüm onlarca oyunu ücretsiz edinmiş oldum yüzlerce lira da cebimde kalmış oldu bu sayede.

Son düzenleme:
Aynen. Şubat ayında aldım Plus'ı. Hitman, Detroit, Heavy Rain, What Remains of EF, Sniper Elite 4, indirimlerde kar ettiğim 30₺ derken Plus'ın parasını daha yılın yarısındayken fazlasıyla çıkardım. Birde daha 6 ay var bitmesine. Allah razı olsun Plus'tan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…