kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 767 Yer Arafta 19 Nisan 2023 #11 PontiffSulyvahn dedi: Bluetooth bağlayabilirsin. Kabloyla Type-C kabloya ihtiyacın var. Sony oyunlarında kabloyla bağlaman gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Şarj etme nasıl oluyor? Başka sitelere bakarken şarj istasyonu diye bir şey gördüm. Bir tane USB kablosu taktığımda şarj olur mu?
PontiffSulyvahn dedi: Bluetooth bağlayabilirsin. Kabloyla Type-C kabloya ihtiyacın var. Sony oyunlarında kabloyla bağlaman gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Şarj etme nasıl oluyor? Başka sitelere bakarken şarj istasyonu diye bir şey gördüm. Bir tane USB kablosu taktığımda şarj olur mu?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 19 Nisan 2023 #12 kel584 dedi: Anladım. Şarj etme nasıl oluyor? Başka sitelere bakarken şarj istasyonu diye bir şey gördüm. Bir tane USB kablosu taktığımda şarj olur mu? Genişletmek için tıkla... Adaptör ile de şarj edebilirsin, PC ile de. Type-C kablosu her işini görüyor kısaca. Data özellikli al tabi.
kel584 dedi: Anladım. Şarj etme nasıl oluyor? Başka sitelere bakarken şarj istasyonu diye bir şey gördüm. Bir tane USB kablosu taktığımda şarj olur mu? Genişletmek için tıkla... Adaptör ile de şarj edebilirsin, PC ile de. Type-C kablosu her işini görüyor kısaca. Data özellikli al tabi.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 767 Yer Arafta 19 Nisan 2023 #13 PontiffSulyvahn dedi: Adaptör ile de şarj edebilirsin, PC ile de. Type-C kablosu her işini görüyor kısaca. Data özellikli al tabii. Genişletmek için tıkla... Anladım. Telefonumu şarj ettiğim şarj aletiyle hallederim onu o zaman. Teşekkür ederim.
PontiffSulyvahn dedi: Adaptör ile de şarj edebilirsin, PC ile de. Type-C kablosu her işini görüyor kısaca. Data özellikli al tabii. Genişletmek için tıkla... Anladım. Telefonumu şarj ettiğim şarj aletiyle hallederim onu o zaman. Teşekkür ederim.