HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 6 Aralık 2023 #1 Yeni elime geçti. Model bana düşük gibi geldi. Bir sorun çıkarır mı? Diğer modellerinden farkı nedir sizce satmalı mıyım? Yoksa kullanmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Yeni elime geçti. Model bana düşük gibi geldi. Bir sorun çıkarır mı? Diğer modellerinden farkı nedir sizce satmalı mıyım? Yoksa kullanmalı mıyım?
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #2 HeisenberG_g dedi: Yeni elime geçti. Model bana düşük gibi geldi. Bir sorun çıkarır mı? Diğer modellerinden farkı nedir sizce satmalı mıyım? Yoksa kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... 1216 en yeni çıkan eğer bir sorun yoksa kullanabilirsiniz.Coil whine çıkarsa takmayın hocam az veya çok bütün PS5'lerde var. HeisenberG_g dedi: Yeni elime geçti. Model bana düşük gibi geldi. Bir sorun çıkarır mı? Diğer modellerinden farkı nedir sizce satmalı mıyım? Yoksa kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim PS5 diye okudum.
HeisenberG_g dedi: Yeni elime geçti. Model bana düşük gibi geldi. Bir sorun çıkarır mı? Diğer modellerinden farkı nedir sizce satmalı mıyım? Yoksa kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... 1216 en yeni çıkan eğer bir sorun yoksa kullanabilirsiniz.Coil whine çıkarsa takmayın hocam az veya çok bütün PS5'lerde var. HeisenberG_g dedi: Yeni elime geçti. Model bana düşük gibi geldi. Bir sorun çıkarır mı? Diğer modellerinden farkı nedir sizce satmalı mıyım? Yoksa kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim PS5 diye okudum.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 6 Aralık 2023 #3 salatamai dedi: 1216 en yeni çıkan eğer bir sorun yoksa kullanabilirsiniz. Coil whine çıkarsa takmayın hocam az veya çok bütün PS5'lerde var. Çok özür dilerim PS5 diye okudum. Genişletmek için tıkla... Yani iyi midir hocam bu model kullanayım mı?
salatamai dedi: 1216 en yeni çıkan eğer bir sorun yoksa kullanabilirsiniz. Coil whine çıkarsa takmayın hocam az veya çok bütün PS5'lerde var. Çok özür dilerim PS5 diye okudum. Genişletmek için tıkla... Yani iyi midir hocam bu model kullanayım mı?
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 HeisenberG_g dedi: Yani iyi midir hocam bu model kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyorsa kullanın sorun yapmayın.
HeisenberG_g dedi: Yani iyi midir hocam bu model kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyorsa kullanın sorun yapmayın.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 6 Aralık 2023 #5 salatamai dedi: Çalışıyorsa kullanın sorun yapmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.