Herkese merhabalar. Bu yılın ocak ayında Death Stranding'i oynayıp bitirmiştim. Şimdi bir kere daha oynamak istedim fakat çok rahatsız edici bir şekilde ekran yırtılması sorunu ile karşılaşıyorum. Death Stranding oynamadan bir kaç gün önce RDR2 oynuyordum ve orada hareketli objelerde (at sürerken veya yürürken) text-box'ların çevresi pikselize ve bulanık oluyordu. Playstation'ı aldığımdan beri içinden çıkan HDMI kablosunu kullanıyordum. Sorunu çözer diye gittim 2.1 HDMI kablosu aldım ve sorun çözülmedi, sonradan araştırdım ki bazıları da aynı sorunu yaşamış ve televizyondan bazı ayarları değiştirmek gerekiyormuş. Benim televizyonum 2013 model bir Philips olduğu için hiç bunu yapmaya uğraşmadım. Yani tahminimce ben HDMI kablosunu değiştirdikten sonra sorunun belirdiğini düşünüyorum çünkü başka hiçbir değişiklik yapılmadı ne PS4'da ne de televizyonda.
Ama daha sene başında oynadığım Death Stranding'de nasıl böyle bir sorun belirir aklım almıyor. Aynı zamanda RDR2'yi kontrol ettim orada ekran yırtılması tarzı bir sorunla karşılaşmadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Videosunu da yüklüyorum.
Ama daha sene başında oynadığım Death Stranding'de nasıl böyle bir sorun belirir aklım almıyor. Aynı zamanda RDR2'yi kontrol ettim orada ekran yırtılması tarzı bir sorunla karşılaşmadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Videosunu da yüklüyorum.