PS4 değerinde nasıl hızlıca satılabilir?

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Elimden hızlı bir şekilde çıkarmam lazım, her türlü 2. el sitesine koydum bekliyorum. PS satanlara da sordum 5 bin TL diyorlar ve aşırı ucuz oluyor eğer o fiyata bırakırsam. Sizin öneriniz nedir nerede hızlı ve değerinde satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hızlı satcaksan 5 yukarısı uzun sürer 5'e gider.

Değerine hızlıca satmak her piyasada olduğu gibi bunda da şans işi. Elden hemen çıkarmak istiyorsanız değerinin bir tık altına Sosyal' in ikinci el bölümünden ya da donanımhaberden satabilirsiniz.

Değerine hızlıca satmak her piyasada olduğu gibi bunda da şans işi. Elden hemen çıkarmak istiyorsanız değerinin bir tık altına Sosyal'in ikinci el bölümünden ya da donanımhaberden satabilirsiniz.

Doğru hocam PC alacağım hem değerinde hem de zamlardan önce davranmam lazım malum öğrenci bütçesi.

Hızlı satcaksan 5 yukarısı uzun sürer 5'e gider.
Zaten sorduklarım 5 veriyor ama çok az ikinci el piayası 7-8 bin arası

Son düzenleme:
Çok fazla ilan var. Hemen satabilmek için bi tık düşükten vermek gerekiyor. Geçen hafta PS4 slim 500gb + 1 kolu 5.250 ye ikinci el cihaz satan bir yere sattım.

Doğru hocam PC alacağım hem değerinde hem de zamlardan önce davranmam lazım malum öğrenci bütçesi.

Zaten sorduklarım 5 veriyor ama çok az ikinci el piayası 7-8 bin arası.

Eğer Slim kasa ise 6K ya satabilirsiniz ama hızlıca satmak istiyorsanız dırek 5kya satabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…