Elimden hızlı bir şekilde çıkarmam lazım, her türlü 2. el sitesine koydum bekliyorum. PS satanlara da sordum 5 bin TL diyorlar ve aşırı ucuz oluyor eğer o fiyata bırakırsam. Sizin öneriniz nedir nerede hızlı ve değerinde satabilirim?
Elimden hızlı bir şekilde çıkarmam lazım, her türlü 2. el sitesine koydum bekliyorum. PS satanlara da sordum 5 bin TL diyorlar ve aşırı ucuz oluyor eğer o fiyata bırakırsam. Sizin öneriniz nedir nerede hızlı ve değerinde satabilirim?
Değerine hızlıca satmak her piyasada olduğu gibi bunda da şans işi. Elden hemen çıkarmak istiyorsanız değerinin bir tık altına Sosyal' in ikinci el bölümünden ya da donanımhaberden satabilirsiniz.
Değerine hızlıca satmak her piyasada olduğu gibi bunda da şans işi. Elden hemen çıkarmak istiyorsanız değerinin bir tık altına Sosyal'in ikinci el bölümünden ya da donanımhaberden satabilirsiniz.
Çok fazla ilan var. Hemen satabilmek için bi tık düşükten vermek gerekiyor. Geçen hafta PS4 slim 500gb + 1 kolu 5.250 ye ikinci el cihaz satan bir yere sattım.