PS4 DualShock 4 kolu bilgisayara taksam çalışır mı?

Serhat223

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bildiğiniz üzere Epic Games'te NBA 2K21 ücretsiz oldu. Bende bunun üzerine oynamak için kol satın almaya karar verdim fakat Windows'um orijinal değil crack Windows çalışır mı bilmiyorum. Çalışması için sanırım bir program varmış DS4Windows.comdan kurduğumuz dediğim gibi Windows crack olsa bile program çalışır mı bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çalışır.

Evet çalışır. Bahsettiğiniz programla Windows'un bir alakası yok.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım bazı konuları inceledim arkadaşlar Xbox koluna göre ayar yapıldığını uyum sorunu olacağını söylemiş bununla ilgili bir fikriniz veya çözümünüz var mıdır hocam?

Orijinal Windows'ta PS4 kolu tam anlamıyla çalışmaz.(titreşim özelliğini kullanamazsınız, PS4 kolunun ışığı genelde sarı renkte sabit olarak yanar vs...) Crackli windowstada çalışacağını sanmıyorum. Xbox kolu almanız yararınıza olur.

Sadece tuşların yeri farklı oluyor. Mesela oyun size A tuşuna basmanızı söylüyorsa bu tuş DS4 kolunda X tuşu. Bu tarz şeyler yaşarsınız sadece, ben kullandığımda herhangi bir sorun yoktu.
Işığın rengini değiştirebiliyorsun. Titreşim olayını da pek hatırlamıyorum açıkçası ona bir şey diyemeyeceğim. Windows'un orijinal olmasına gerek yok.

Cevabınız için teşekkürler peki bir uyum sorunu yaşar mıyım sizce yaşarsam bununla ilgili bir çözümünüz veya fikriniz varsa belirtirseniz çok mutlu olurum.
Hiçbir sıkıntı olmaz, DS4Windows uygulamasını ayarlamak çok kolay, kolun yanan lamba rengini bile uygulama ayarlarından değiştirebiliyorsunuz, uygulama gerektiği zaman kolu Xbox kolu olarak tanıtıyor, bütün XInput destekli oyunlarda çalışır.

Konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz. İyi akşamlar dilerim efendim.

Orijinal PS4 kolunda bazı oyunlarda duruma göre renk değişimi sağlıyor. Mesela uncaharted serisinde canınız azken ışık kırmızıya falan dönüp titreşim geliyor gibisinden. Örnek olsun diye verdim. Bu tip oyunlar mutlaka PC sürümünde de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…