W1LD Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Bağlantı kesildi yazıyor her 10 dk da bir neden böyle olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2021
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 Dostum sen kolu kullanmadığında şarjı bitmesin diye öyle bir özellik var ayarlardan onu ayarlayabiliyorsunuz. Son düzenleme: 28 Ağustos 2021
Dostum sen kolu kullanmadığında şarjı bitmesin diye öyle bir özellik var ayarlardan onu ayarlayabiliyorsunuz.
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 Kaptan.S dedi: Dostum şarjı bitmesin diye öyle bir özellik var ayarlardan onu ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır, o kola hiç dokunmazsanız oluyor.
Kaptan.S dedi: Dostum şarjı bitmesin diye öyle bir özellik var ayarlardan onu ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır, o kola hiç dokunmazsanız oluyor.
W1LD Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #4 Kaptan.S dedi: Dostum sen kolu kullanmadığında şarjı bitmesin diye öyle bir özellik var ayarlardan onu ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok o değil kral Sam Bridges dedi: Hayır, o kola hiç dokunmazsanız oluyor. Genişletmek için tıkla... Önceden olmuyordu bi anda olmaya basladi
Kaptan.S dedi: Dostum sen kolu kullanmadığında şarjı bitmesin diye öyle bir özellik var ayarlardan onu ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok o değil kral Sam Bridges dedi: Hayır, o kola hiç dokunmazsanız oluyor. Genişletmek için tıkla... Önceden olmuyordu bi anda olmaya basladi
D Donays Yoctopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #5 Denemedigim kalmadi ayni sorun bende de vardi Wi-Fi antenini bile degistirdim harici HDD takılıyken yapiyormus meger. Harici HDD kullaniyorsan cikar sorun çözülüyor kardesim.
Denemedigim kalmadi ayni sorun bende de vardi Wi-Fi antenini bile degistirdim harici HDD takılıyken yapiyormus meger. Harici HDD kullaniyorsan cikar sorun çözülüyor kardesim.