10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 591 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 SONY CP-AB150W MİCRO USB ŞARJ VE AKTARIM KABLOSU- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SONY CP-AB150W MİCRO USB ŞARJ VE AKTARIM KABLOSU- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu şarj kablosu, DualShock 4'ü şarj eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
SONY CP-AB150W MİCRO USB ŞARJ VE AKTARIM KABLOSU- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SONY CP-AB150W MİCRO USB ŞARJ VE AKTARIM KABLOSU- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu şarj kablosu, DualShock 4'ü şarj eder mi?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 24 Mayıs 2021 #2 Bütün Micro-USB kablolar şarj eder, attığınız da dahil.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Hocam attığınız da dahil olmak üzere herhangi bir Micro-USB kablo şarj eder DS4'ü. Evdeki telefon şarj kablolarını kontrol edin bulursunuz muhtemelen.
Hocam attığınız da dahil olmak üzere herhangi bir Micro-USB kablo şarj eder DS4'ü. Evdeki telefon şarj kablolarını kontrol edin bulursunuz muhtemelen.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 591 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Emir Yüksel dedi: Hocam attığınız da dahil olmak üzere herhangi bir Micro-USB kablo şarj eder DS4'ü. Evdeki telefon şarj kablolarını kontrol edin bulursunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bazıları olmuyo ondan şüpheliyim orjinalde almak istiyorum
Emir Yüksel dedi: Hocam attığınız da dahil olmak üzere herhangi bir Micro-USB kablo şarj eder DS4'ü. Evdeki telefon şarj kablolarını kontrol edin bulursunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bazıları olmuyo ondan şüpheliyim orjinalde almak istiyorum
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Baya kaliteli bir kablo attığınız linkteki. Alabilirsiniz.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 591 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 Emir Yüksel dedi: Bayağı kaliteli bir kablo attığınız linkteki. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aldım zaten. Yardımınız için teşeekkürler.
Emir Yüksel dedi: Bayağı kaliteli bir kablo attığınız linkteki. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aldım zaten. Yardımınız için teşeekkürler.