Merhabalar. Ben yakında PS4 DualShock konsolu almayı düşünüyorum. Ama nasıl bağlayacağımı ve nasıl oyun oynayabileceğimi bilmiyorum. Oynamak istediğim oyunlar Minecraft, Roblox ve Fall Guys.
Xbox Series X|S ve Xbox One konsolları, Windows bilgisayar ve mobil oyunlar için Xbox aksesuarları ve oyun kumandalarıyla oyun deneyiminizi daha etkileyici bir hale getirin.
Xbox Series X|S ve Xbox One konsolları, Windows bilgisayar ve mobil oyunlar için Xbox aksesuarları ve oyun kumandalarıyla oyun deneyiminizi daha etkileyici bir hale getirin.
Biraz eski olmasından ve kablosuz olmadığına çok takılmam diyorsanız Xbox 360 kontrolcüsü alabilirsiniz. Bilgisayarına USB ile taktığın gibi hemen tanıyor. Windows 10'da ekstra program kurmaya falan gerek yok. Yok ben kablosuz oynamak isterim derseniz daha fazla para verip Microsoft'un Xbox 360 kablosuz aparatını alabilirsiniz.
ds4windows.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, ds4windows.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
ds4windows.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, ds4windows.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!